ΖΩΔΙΑ

Ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει αυτές τις μέρες κέρδη σε 4 τυχερά ζώδια

Από σήμερα 11/05/2022 έως και τις 23/05/2022 ο Ερμής είναι Ανάδρομος αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να... φρικάρουν όλα τα ζώδια, αφού τέσσερα εξ αυτών θα ευνοηθούν σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

Συνήθως το άκουσμα και μόνο της φράσης Ανάδρομος Ερμής αμέσως γεννά σκέψεις για αναποδιές, αναπάντεχα συμβάντα, προβλήματα στην επικοινωνία και τις επαφές και άλλα... δεινά, ωστόσο οι αστρολόγοι λένε πως το διάστημα που ο Ερμής είναι Ανάδρομος υπάρχουν ορισμένα tips που πρέπει να ακολουθήσετε και μάλιστα κάποιοι θα ευνοηθούν κιόλας αυτές τις ημέρες.


Σύμφωνα με το asibiliou.gr τα οικονομικά θέματα είναι πάντα πηγή άγχους για όλους, πόσο μάλλον μετά από χρόνια κρίσης, μια πανδημία και εσχάτως κι ένα πόλεμο να έχει περιορίσει τα εισοδήματα των περισσοτέρων. Η αλήθεια είναι ότι με τον ανάδρομο Ερμή πολλές φορές αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερα προβλήματα στις δουλειές μας ή και στα οικονομικά, ανεξάρτητα από το ποια δουλειά κάνουμε ή πόσα χρήματα βγάζουμε στο τέλος του μήνα. Σε θέματα εργασίας μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή και εντάσεις. Δουλειές και συμφωνίες να αναβάλλονται ή και να ακυρώνονται. Ακόμη και δυσκολίες σε τεχνικά θέματα στους υπολογιστές ή στις συσκευές που χρησιμοποιούμε για να δουλέψουμε. Σε θέματα οικονομικών μπορεί να αργούν να μας αποπληρώσουν. Υποσχέσεις αύξησης να πάνε… περίπατο. Δάνεια να μην παίρνουν έγκριση ή να έχουμε θέματα και με τις κάρτες ή τους λογαριασμούς μας. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι αστρολόγοι συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να μην κάνουν νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα την περίοδο που είναι ανάδρομος ο Ερμής. Άρα από τις 11/05/2022 μέχρι τις 04/06/2022 που ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του και στα δυο ζώδια τόσο των Διδύμων όσο και του Ταύρου καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο αν θέλετε να μακροημερεύσει. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για αυτές τις μέρες, ώστε να περιορίσετε τις συνέπειες του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή.

Τι δεν πρέπει να κάνετε

  • Να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις, εντάσεις και καβγάδες με συνεργάτες, συνεταίρους, προϊσταμένους. Μπορεί να μη βρείτε το δίκιο σας ή να το μετανιώσετε στην πορεία έχοντας όμως χαλάσει την εικόνα ή τη σχέση σας.
  • Να αγωνιάτε για μια τελεσίδικη απάντηση μετά από μια συνέντευξη ή αποστολή βιογραφικού. Όλα με τον ανάδρομο Ερμή καθυστερούν περισσότερο.
  • Να θεωρείτε δεδομένη την ασφάλεια των συναλλαγών σας, των κωδικών σας, είτε αφορούν λογαριασμούς στην τράπεζα είτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ανάδρομος Ερμής είναι η χαρά των χάκερς!
  • Να έχετε προσδοκία για μεγάλα κέρδη, πωλήσεις, μπόνους κλπ.
  • Να υπογράφετε δεσμευτικές συμφωνίες χωρίς να έχετε πρώτα δει όλες τις λεπτομέρειες με τον κατάλληλο σύμβουλο.

Τι πρέπει να κάνετε

  • Να βάζετε υπενθυμίσεις π.χ. στο κινητό για όλες τις σοβαρές συναντήσεις και ραντεβού που έχετε και να ειδοποιείτε έγκαιρα και την άλλη πλευρά.
  • Να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Κάτι μπορεί να μπει σφήνα μέσα στη μέρα και ίσως χάσετε προθεσμίες. Δείξτε προνοητικότητα και ευελιξία.
  • Δείτε στη λεπτομέρεια τους και διπλοτσεκάρετε λογαριασμούς, κάρτες, οτιδήποτε σας φαίνεται υπερχρεωμένο, διότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα λάθους.
  • Να έχετε κάποια μετρητά διαθέσιμα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με ηλεκτρονικές συναλλαγές.
  • Να είστε διακριτικοί αν θέλετε να κάνετε μια μεταγραφή σε άλλη δουλειά για να μη μαθευτεί πριν κλείσετε τη συμφωνία.
  • Να θυμηθείτε όσους σας χρωστούν χρήματα και να τα διεκδικήσετε.

Ας δούμε όμως ποια ζώδια θα έχουν περισσότερη κινητικότητα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα και ποιοι μπορεί να βγουν κερδισμένοι

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και από τη φύση σας δεν αγαπάτε τις βιαστικές κινήσεις και θέλετε κάθε βήμα που κάνετε να είναι με το λιγότερο δυνατό ρίσκο, ενδέχεται σε αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή να αντιμετωπίσετε θέματα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, γι’ αυτό μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και ψάχνετε μια νέα δουλειά, δεν είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε μια τέτοια συμφωνία, διότι μπορεί στην πορεία τα πράγματα να αλλάξουν κι αυτά που σας είχαν υποσχεθεί να μεταβληθούν. Ή μπορεί κάτι να μην πάει καλά με την εταιρεία που πάτε να υπογράψετε στο μέλλον και να υπάρχει αστάθεια. Όμως αν σας όφειλαν χρήματα από το παρελθόν τώρα είναι η σωστή στιγμή να τα διεκδικήσετε. Γενικότερα οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με λογαριασμούς, οφειλές, χρέη, ειδικά αν κάτι σας φαίνεται παραφουσκωμένο. Προστατέψτε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας και μην κάνετε μεγάλες αγορές σε αυτή τη φάση μέχρι τις 4/6. Παρόλα αυτά μπορεί να κάνετε εξαιρετικούς διακανονισμούς στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή και στο τέλος να βγείτε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκπροσωπείτε ζώδια που η δουλειά και γενικώς η πορεία της καριέρας σας είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας, αλλά σε αυτή τη φάση του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους και τον Ταύρο μπορεί να έχετε κάποια απογοητευτικά συμβάντα. Η προσοχή σας θα είναι στα θέματα της δουλειάς, των σχέσεων με συνεργάτες και της ισορροπίας ανάμεσα στη δουλειά και τις άλλες καθημερινές σας υποχρεώσεις, αλλά και της παρασκηνιακής δράσης. Παρόλα αυτά μπορεί να νιώθετε ότι πέφτετε από τοίχο… σε τοίχο, καθώς μπορεί να υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την πρόοδο σας και κυρίως μεγάλη σύγχυση. Όμως αυτό είναι απλά ένα μήνυμα από το σύμπαν που σας λέει να μην είστε βιαστικοί ούτε στις αποφάσεις σας ούτε στη δράση σας. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή ακόμη κι αν δυσανασχετείτε στην τρέχουσα δουλειά σας να τα βροντήξετε και να φύγετε κι ακόμη περισσότερο δεν είναι η στιγμή να πάτε βιαστικά κάπου αλλού. Ακούστε το ένστικτο σας, μαζέψτε τις πληροφορίες που θέλετε και μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή αναλαμβάνετε δράση. Παρόλα αυτά την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/5 μέχρι τις 4/6 είναι μια περίοδος που μπορεί να επωφεληθείτε από προτάσεις συνεργασίας που έρχονται από πρόσωπα που είχατε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!