ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Μαΐου 2022

Ο Δίας κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αρχικά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ανταγωνιστικότητα, απόλυτος τρόπος σκέψης. Οι ηγετικοί χαρακτήρες στόχο θα βάλουν να καθοδηγήσουν, ανάγκη τους θα είναι να κυριαρχήσουν, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, αν ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επιβληθούν είναι επίμονος τότε θα δημιουργηθούν αρνητικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με κοντινά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Πιθανό είναι να υπάρξουν διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το πιθανότερο είναι να καταφέρεις το καλύτερο για εσένα καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητα σου. Βέβαια και εσύ με σταθερότητα και αποφασιστικότητα διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Έντονα επικοινωνιακό και κοινωνικό βράδυ προβλέπεται για εσένα και το ταίρι σου, μπορείς να χαρείς κάθε στιγμή διασκεδάζοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της επικοινωνιακής διάθεσης και του χιούμορ που διαθέτουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις λόγω των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θέλεις να προχωρήσεις με σχέδια που μπορούν να σου αποφέρουν καλύτερο εισόδημα. Είναι σημαντικό να δείξεις διαλλακτικότητα στις απόψεις των άλλων καθώς το πείσμα θα προκαλέσει ένταση.

Προσπάθησε να κατευνάσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να έχεις ξεκάθαρη σκέψη όταν δείξε ενδιαφέρον για νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία για φιλικά πρόσωπα προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στα σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καχυποψία βρίσκεται στα ύψη και θα το δείξεις άμεσα και ξεκάθαρα με τις κινήσεις του. Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε αποφορτίσουν και θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου.

Το ταίρι σου μπορεί να νιώσει τις βαθύτερες ανάγκες που έχεις αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του και να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου καθώς έχεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα σκεπτόμενος αυτά που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα που δείχνεις θα βάλουν γερά θεμέλια στις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.

Έντονες ευαισθησίες και ρομαντισμός μπορούν να δείξουν στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι για αυτό αρκεί να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να σε κατάκλιση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον από αξιολογείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά σου. Το απόγευμα αφήνεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις στρέφοντας την προσοχή σου στους φίλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις προσπαθήσει σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σου. Αυτό φαίνεται πια να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα τις εξελίξεις για εσένα στην καριέρα σου.

Μία έξοδος με φιλική παρέα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ένταση των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δημιουργεί ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξέρεις τι ζητάς και πως θέλεις να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι εμφανές. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αναστατώσουν. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις καθώς μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, είναι σημαντικό να είναι το ταίρι σου δίπλα από εσένα για να χαρείτε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί μία σταθερή βάση συναισθηματικής φύσεως που σε ανακουφίζει από ανασφάλειες και φόβος. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με σταθερά βήματα κλείνοντας συμφωνίες οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Οι επιχειρηματικές δράσεις που απασχολούν μπορούν να έχουν την εξέλιξη που θέλεις καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και σταθερή προσέγγιση σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με το ταίρι σου καθώς αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το κοινό μέλλον που έχετε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου δώσει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν σταθερή βάση καθώς έχεις ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα καθώς οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Πιθανά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου γιατί θα σε δικαιώσει.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και μην αφήνεις τους φόβους σου να επηρεάσουν τη σχέση και την πορεία της. Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει έντονη καχυποψία που δεν μπορείς να καταλαγιάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να σταθεροποιηθείς στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να έχεις άγχη. Το απόγευμα αφήνεσαι να διασκεδάσεις καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιμετωπίζεις καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις με αυτοπεποίθηση και ωριμότητα και αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονική ατμόσφαιρα ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για σένα.

Απήλαυσε στιγμές χαράς και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν και να σε εντυπωσιάσουν με την επιμονή και το πείσμα που δείχνουν να σε κατακτήσουν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να δείξεις με σταθερότητα και ωριμότητα τα συναισθήματα του στο ταίρι σου. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και να δείξεις ότι δεν θα διστάσεις να στηρίξεις με άμεσο και δυναμικό τρόπο κάθε τους ενέργεια. Πιθανό είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, μην αφήσεις την νευρικότητα να κυριαρχήσει.

Μην εγκλωβίζεται σε λεπτομέρειες, άφησε τα συναισθήματα να θεμελιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση καθώς αυτό θα δημιουργήσει η ιδανική κατάσταση για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η κυκλοθυμία και γκρίνια δεν επιτρέπουν να αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να κεντρίσει την προσοχή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές είναι οι συναλλαγές για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σου πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή σε σπατάλες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τσέπη σου.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά θέματα καθώς η αντίδρασή σου θα είναι έντονη. Το απόγευμα δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις, όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο τις όποιες αμφιβολίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη.

Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς πεισματικά το ταίρι σου καθώς αυτό θα έχει αρνητικές προεκτάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, όμως η αναστάτωση που νιώθεις και οι προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!