ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 3 Μαΐου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, οι διαθέσεις θα είναι επικοινωνιακές, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναντήσεις επαφές γνωριμίες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, περιέργεια, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, την εμφάνιση τους θα κάνουν διχασμοί και αμφιταλαντεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να χαρείς τις στιγμές. Έλα σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θέλεις να δεις και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να προωθήσεις θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και να χαράξεις την μελλοντική πορεία που σου ταιριάζει. Ιδανική είναι η μέρα και για επίλυση νομικών ζητημάτων που μπορεί να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς τα αφήνεις πίσω σου.

Αφήνεις πίσω τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε ταλαιπωρεί σε αυτές τις μέρες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά βλέποντας το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δρομολογήσεις με γνώμονα το μέλλον πιθανά επαγγελματικά βήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Φρόντισε όμως να είσαι ανοιχτός στη διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις φραστικές αντιπαραθέσεις και να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα.

Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανασφάλεια αυξάνεται καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια χαλώντας στη διάθεσή σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε αιφνιδιαστικές προτάσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς μπορούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι επικεντρωμένος στο στόχο σου για αυτό είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις.

Απόλαυσε ένα βράδυ έντονο πάθος και ρομαντισμού με το ταίρι σου μακριά από αντιπαραθέσεις και προστριβές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και νευρικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, όμως οφείλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποβάλεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο είδους άσκησης που σε ικανοποιεί και θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις με τον κατάλληλο τρόπο τη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ό τι ασχολείσαι. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται και μην αφεθεί στην ένταση καθώς θα οδηγήσει σε προβλήματα με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Η ρουτίνα στη σχέση μπορεί να δημιουργεί περίεργες καταστάσεις, δείξε καλή διάθεση στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις την επικριτικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, πάρε βαθιές ανάσες και φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα αφήνοντας πίσω η σύγχυση και τον εκνευρισμό. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου από πιθανές εντάσεις και να ισορροπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να δεις ρεαλιστικά και ψύχραιμα πως μπορείς να τα διαχειριστείς. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου καθώς η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να προβλημάτισε τη σχέση σου και να απολαύσεις το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου, αυτό θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθεί και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αφιέρωσε χρόνο με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικός και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο πιθανά δεδομένα που δεν σου κάνουν. Η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν υπέρ σου για αυτό άφησε την κυκλοθυμία στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα αγγίξει με τα συναισθήματά του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σας ή να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις και να αξιολογήσεις τις απόψεις τους δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία σε εμπορικό επίπεδο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να προχωρήσεις με συγκροτημένα βήματα στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου καθώς εντυπωσιάζεις με τα λεγόμενα και την ευστροφία σου.

Η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την δουλειά μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με το χιούμορ και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω ότι σε έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες και να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε ικανοποιούν. Μπορείς να επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι κοντά σου και να χαρείς μαζί τους μια μέρα που θα σε χαλαρώσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να νιώσεις σίγουρος για πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Ο πόθος απογειώνει τη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις με αργούς ρυθμούς την ένταση πίσω σου και δίνεις όλη σου την προσοχή στην κοινωνικότητα και την διασκέδαση. Γεγονός είναι ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αφουγκραστείς και τις ανάγκες των συνεργατών σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές κόντρες και προκαταλήψεις, αντιδικίες και νευρικότητα που θα θορυβήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Δείξε διαλλακτικότητα και δεν θα χάσεις.

Μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για τη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, δώσε όμως παράλληλα την ευκαιρία να εκφράσει και αυτός τους προβληματισμούς του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα που θα δείξουν σαν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς μακριά από όλους αναθεωρώντας αυτά που νιώθεις. Οι αναμνήσεις κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση και ασάφεια. Αξιοποίησε την ημέρα για να ασχοληθείς με την τέχνη που μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας άγχος και αναστάτωση. Φρόντισε να επικεντρωθείς βέβαια σε πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τα λάθη που θα σε εκθέσουν.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό για τη σχέση σου και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που θα σου δώσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφιέρωσε την μέρα σου σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Έτσι θα ξεφύγεις από την ένταση των τελευταίων ημερών και μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις που έχουν στιγματίσει τις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις έχοντας στο πλάι σου πρόσωπα που εμπιστεύονται τις απόψεις και τις ιδέες σου. Απέφυγε την αλαζονεία και την εριστική διάθεση που θα δημιουργήσουν εντάσεις και δείξε ομαδικό πνεύμα και διάθεση για κοινή δουλειά ώστε να επιτυχείς όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού με νέα ορμή και αποφασιστικότητα για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την εκκεντρική του στάση.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσει στην ημέρα σου στα φιλικά πρόσωπα και σε παρέες που σε απογειώνουν καθώς σε βοηθούν να εκφράσεις με αμεσότητα απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε κόντρες λόγω διαφωνιών και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις οποίες εντάσεις για να μην χάσεις το κέφι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να αποχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε σχέδια και στόχους που έχεις, όμως οι πιθανές αντιρρήσεις των προσώπων που εμπλέκονται μπορούν να σε φρενάρουν και να σε βάλουν σε διαδικασία συζητήσεων που θα εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις. Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα όρια της σχέσης μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, καλά θα κάνεις να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά για να ανατρέψει τη νοοτροπία και πιθανές σκέψεις που σε διακατέχουν ως προς την προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!