ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Απριλίου 2022

Ο Πλούτωνας γυρίζει σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για εσωτερική και ψυχολογική ενδοσκόπηση, απαραίτητο θα είναι να αναλυθούν τα συναισθήματα για να μπορέσουν να δοθούν λύσεις και να παρθούν αποφάσεις. Στην επιφάνεια θα βγουν ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες καταστάσεις, για να υπάρξει ισορροπία στη σκέψη και στη συμπεριφορά αναγκαία θα είναι η αυτόψυχανάλυση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανησυχία που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν κόντρες λόγω των ανασφαλειών σου. Μετά το μεσημέρι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου όμως νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί αμφιβολίες για τους γύρω σου καθώς δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς λογικά και επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε και να νιώσεις απογοήτευση για το αποτέλεσμα της συζήτησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις διάθεση να μιλήσεις με νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται για εσένα καθώς η κατήφεια κυριαρχεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και μπορεί να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά σε αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις σημασία στο τι θέλουν οι άλλοι. Πρόσεχε γιατί αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες απλά και μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις χωρίς να σκεφτείς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Ένταση μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου πού θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και να σε απογειώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γοητεύσεις τους πάντες με την παρουσία και την αυτοπεποίθησή σου. Όμως φρόντισε να δείξεις αντικειμενικότητα και διάθεση για κατανόηση και συνεννόηση σε πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου γιατί ο εγωισμός θα βλάψει τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα θα έχει ανατροπές και η εργασιακή σου πορεία μπορεί να αλλάξει ρότα λόγω των εντάσεων και των ξαφνικών γεγονότων που θα επηρεάσουν οι συνάδελφοι και σχέσεις. Στην πορεία της ημέρας θα βρεις την αποφασιστικότητα και τη δύναμη να κυριαρχήσει στις και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Προσοχή είναι απαραίτητο να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς κολλάς εμμονικά σε λεπτομέρειες που δυναμιτίζουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σε οδηγήσουν σε μία κατάσταση αναθεώρησης των προσωπικών σου στόχων και προσδοκιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συμπεριφοράς σου θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσεις έναντι των φόβων σου και να δεις με ψύχραιμη μάτια ποια είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.

Αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου λόγο έντονων προβληματισμών που έχεις όμως αυτό δεν είναι ηλίθιοι για μία ισορροπημένη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία και στα συναισθήματά σου καθώς η απογοήτευση κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου καθώς αυτό είναι που θα οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις σε νέα γνωριμία να μπει στη ζωή σου αφού η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ανταλλάξεις απόψεις και να απολαύσετε στιγμές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αναστάτωση που νιώθεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θέλοντας να επιβεβαιωθείς μπορεί να γίνεις καταπιεστικός και απόλυτος. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικό επίπεδο καθώς θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική σου φόβοι και η καχυποψία που σε διακατέχει αφού είναι πιθανό να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο.

Δύσκολα θα μπορέσεις να πεις στο ταίρι σου να σου δώσει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα καθώς είσαι καχύποπτος μαζί του και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν επιτρέπεις σε νέα γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς οι φόβοι κυριαρχούν και δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενική άποψη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός και πιεστικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος. Οι σκοτεινές σκέψεις και οι ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υπερβολές και η ανάγκη να επιβληθείς σε χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, είναι όμως σημαντικό να αφήσεις τις ακραίες συμπεριφορές στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς όποια ζητήματα προκύψουν και σε ενδιαφέρουν. Προσοχή το απόγευμα γιατί θα σε απογοητεύσει η οικονομική σου κατάσταση και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.

Ο έντονος εγωισμός θα δυναμιτίσει τη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς πραγματικούς λόγους, απλά και μόνο από τις φοβίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επιθετική σου στάση μπορεί να απομακρύνει νέα γνωριμία που ενδιαφέρεται για εσένα, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η εσωστρέφεια γεννά φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως δεν πρέπει να ξεσπάσεις στους γύρω σου και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βρεις ψυχολογική ισορροπία χωρίς εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά ο εγωισμός κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι πολύ πιθανό να δονήσουν την ημέρα καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σε διακατέχει και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Απέφυγε τις οποίες σημαντικές συζητήσεις καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ευνοήσει.

Η κατήφεια και η απαισιοδοξία που νιώθεις δεν θα σου επιτρέψουν να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πιθανότατα θα απομονωθείς στις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς αυτό που θέλεις είναι να μείνεις μόνος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εσωστρέφεια κυριαρχία από το απόγευμα και μετά καθώς η ένταση της ημέρας μπορεί να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις για πεπραγμένα σου που θα στιγματίσουν τις φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι είναι δεδομένες καθώς επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις εθιστικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

Η ανασφάλεια που νιώθεις είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Άφησε τις υπερβολές και την επιθετικότητα στην άκρη γιατί χάνεις το δίκιο σου.

Η περίεργη συμπεριφορά σου θα προβληματίσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε πρόσωπο που έρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις απογοήτευση και ανασφάλεια για τον εαυτό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογοητευτούν από τη στάση σου καθώς φαίνεται να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να προσπαθείς να τις επιβάλεις με απόλυτο τρόπο. Συγκράτησε την ορμή σου για να μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα που σε διακατέχει στις επαγγελματικές σου επιλογές δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συνομιλίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Μην οδηγείς την όποια κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει στην απομάκρυνση του. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με την οικογένεια και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και να σε πληγώνουν. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, προσοχή στην κυκλοθυμία που θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία των συζητήσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορεί να εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα όμως αυτό το πιθανότερο είναι να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και να οδηγήσει σε προστριβές. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα σε αυτά που σου προτείνουν καθώς έτσι θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα πρωταγωνιστήσουν και θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να αλλάξει την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!