ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα τρία ζώδια η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή

Η Μεγάλη Εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και οι αστρολόγοι τονίζουν πως αυτές τις ημέρες θα αρχίσει η σταδιακή αποκλιμάκωση από την ένταση που προκάλεσαν οι... δύσκολες αστρολογικές όψεις των τελευταίων ημερών και σε γενικές γραμμές πολλά ζώδια θα είναι ευνοημένα αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr τρία είναι τα ζώδια που αυτές τις ημέρες και το Πάσχα και θα έχουν την εύνοια των άστρων με το μέρος τους.

Ζυγός

Το αίσθημα της ισορροπίας επανέρχεται στη ζωή σας και έτσι θα νιώθετε πιο άνετα απέναντι στο ταίρι σας. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε την επικοινωνία αλλάζει και πλέον «βγαίνετε» από τη μονοτονία στην οποία είχατε βυθιστεί και εκλαμβανόταν ως ψυχρότητα από τον σύντροφό σας. Ετοιμαστείτε για ουσιαστικές και μεγάλες συζητήσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Τοξότης

Πλέον είστε έτοιμες να δεχθείτε την αγάπη και αυτό γίνεται ξεκάθαρο αυτή την εβδομάδα, καθώς νιώθετε εμπιστοσύνη και πίστη στη σχέση σας. Αφήνετε ολοκληρωτικά πίσω το παρελθόν και αφοσιώνεστε σε αυτό που έχετε τώρα. Σας κατακλύζει ένας ενθουσιασμός και νιώθετε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Θέλετε να τα ζήσετε όλα και τώρα. Το επομένο διάστημα είναι το κατάλληλο, καθώς αισθάνεστε σίγουρες για τις αποφάσεις σας.

Ιχθύς

Η εβδομάδα είναι θετική για εσάς μα νιώθετε ακόμα πως δεν μπορείτε να εκφράσετε καθαρά τις σκέψεις σας. Φοβάστε πως δεν θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας κρατά άλλο πίσω. Πρέπει να μιλήσετε στο ταίρι σας και αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το κάνετε.  Η βαθιά αγάπη και η οικειότητα σάς περιμένουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!