GOSSIP

H Μαρία Αντωνά σχολίασε τα όσα λέει ο Εμαννουήλ για τους Άρη και Σοφιάνα

Είναι γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης σχεδιάζει μόλις αποχωρήσει από το Survivor, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, αλλά τώρα ο μακιγιέρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που μπήκε στο Survivor, επιμένει πως ένα... ειδύλλιο έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Άρη και την παίκτρια της Μπλε ομάδας Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μάλιστα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, συνέχισε να αναφέρεται σε αυτό το... ειδύλλιο και με δηλώσεις του θύμισε στη Σοφιάνα πως ο Άρης έχει δεσμό και έκανε λόγο για... Σόδομα και Γόμορρα στον Άγιο Δομίνικο και άφησε αιχμές και για φλερτ του Άρη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!


Σήμερα στην εκπομπή της Μαγγίρα, όπου συμμετέχει η Μαρία Αντωνά, προβλήθηκε το σχετικό βίντεο και η ίδια η Μαρία έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια του Κωνσταντίνου.

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό» είπε.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!