GOSSIP

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κόλλησε ξανά κορωνοϊό - Δείτε το μήνυμά του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέσω Instagram ανακοίνωσε πως βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό και αναγκάζεται να αναβάλλει μια συναυλία του.

Συγκεκριμένα αναγκάστηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη του εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας και να την μεταφέρει την Κυριακή 8 Μάϊου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που έχει Covid ο γνωστός καλλιτέχνης, καθώς είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους και fans για το τι θα γίνει από εδώ και έπειτα με τις εμφανίσεις του ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε για γρήγορη ανάρρωση.

«Μετά το pcr και την θετική διάγνωση που είχα στον Covid-19, η προγραμματισμένη παράσταση μας την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στο VOX, μεταφέρεται μετά το Πάσχα στις 8 Μαΐου. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Μέχρι τότε να είστε υγιείς, προσεκτικοί και ψύχραιμοι….Και βέβαια καλή Ανάσταση! Εξωτερική και κυρίως εσωτερική!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!