GOSSIP

H Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πως έχει ένα "ελάττωμα" στο πρόσωπό της

Η 35χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο, κατά γενική ομολογία είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά τώρα η ίδια, με απόλυτη ειλικρίνεια, παραδέχτηκε πως έχει, εκ γενετής, ένα... ελάττωμα στο πρόσωπό της, που συχνά αναγκάζει τους φωτογράφους να κάνουν photoshop στις πόζες της.

Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού, μέσω Instagram, αποκάλυψε πως τα μάτια της έχουν διαφορετικό χρώμα: το ένα είναι γαλάζιο και το άλλο πράσινο.


Μάλιστα εξήγησε πως πλέον η διαφορά δεν είναι τόσο ορατή, όσο ήταν στα παιδικά χρόνια της.

Άλλωστε όλα ξεκίνησαν όταν οι followers της είδαν μια παιδική φωτογραφία της που τη συνόδευε η ακόλουθη λεζάντα: «Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από (πολλαααααα) χρόνια στο πρώτο μου παιδικό πάρτι. Μπορεί να μην φαίνεται η χαρά μου γιατί δεν χαμογελάω πλατιά μιας που εκείνη την ημέρα είχε φύγει το πρώτο μου δοντάκι....». 


Πολλοί πρόσεξαν το διαφορετικό χρώμα στα μάτια της μικρής Δούκισσας και η ίδια με ένα story έσπευσε να πει τα ακόλουθα:

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Kάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!