GOSSIP

Ο Κούγιας έκανε σήμερα ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για την Καινούργιου [βίντεο]

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις έξω από το δικαστήριο και φρόντισε να πετάξει τα πυρά του κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ βρίσκονταν έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έκανε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες το ακόλουθο, άκρως αιχμηρό σχόλιο, που σίγουρα θα προκαλέσει την αντίδραση της Καινούργιου και των συνεργατών της.

«Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω να κάνω σύσταση γιατί σχεδόν πενήντα χρόνια συνεργαζόμαστε με τους δημοσιογράφους στο δικαστικό ρεπορτάζ σε όλες αυτές τις δίκες. Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει την συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Καλό θα είναι να ενημερώνεστε από αυτούς που είναι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου γιατί υπάρχουν ένορκοι, οι οποίοι έχουν κοινωνικό περιβάλλον και στο τέλος θα βγει μια απόφαση και ενώ θα έχουν δηλητηριαστεί οι τηλεθεατές των εκπομπών, οι ακροατές και οι αναγνώστες των sites από μια διαφορετικότητα, όταν θα έρθει μια αθωωτική απόφαση θα κλονιστεί το αίσθημα ασφαλείας και το αίσθημα της κοινωνικής ειρήνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!