ΖΩΔΙΑ

Η αυριανή Πανσέληνος θα επηρεάσει πολύ αυτά τα 4 ζώδια

Πανσέληνο θα έχει αύριο 18 Μαρτίου και οι αστρολόγοι εκτιμούν πως θα οδηγήσει στην αποκάλυψη μυστικών!

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου μάς καλεί να λύσουμε γρίφους και να αποκρυπτογραφήσουμε τα μυστήρια στη ζωή μας. Παράλληλα, με τον ήλιο να βρίσκεται στους Ιχθύς, τα πραγματικά μας θέλω βγαίνουν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα τα όσα «πρέπει» να κάνουμε να συγκρούονται με τις εσωτερικές μας επιθυμίες. Το ζητούμενο αυτές τις ημέρες, λοιπόν, είναι η ψυχική ισορροπία και ελευθερία. Περισσότερο επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και σε δεύτερο βαθμό τα υπόλοιπα.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο σας, αυτών των οικογενειακών υποθέσεων και ρίχνει φως στις μεγαλύτερες και βαθύτερες ανάγκες σας. Προετοιμαστείτε για αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή και δώστε προσοχή στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Τον τελευταίο καιρό προσπαθούσατε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα δύο κάνοντας τα χατίρια όλων. Αναζητήστε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, ώστε όλοι (και κυρίως εσείς) να είναι ευχαριστημένοι.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχετε αλλάξει πολύ και αυτή η πανσέληνος είναι εδώ για να το αποδείξει, αν -φυσικά- δεχτείτε τις ανατροπές που φέρνει. Αυτή την περίοδο θα αναρωτιέστε αν όσα κάνετε αξίζουν και έχουν νόημα, ενώ θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις να τρέχουν. Μην φοβηθείτε να αγκαλιάσετε τη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς όμως να θυσιάσετε την ανεξαρτησία σας. Θα θέλετε να διεκδικήσετε πράγματα, ακόμα και με έντονο τρόπο – προσέξτε μόνο σε ποιον απευθύνεστε κάθε φορά.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή σας. Άλλωστε λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο σας, αυτόν της φήμης και της δημοσιότητας και σας ενθαρρύνει, ώστε να βάλετε τα δυνατά σας και να δείξετε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένες. Μια αλλαγή έρχεται και στον τομέα της καριέρας, οπότε αγκαλιάστε τη, μαζί με τα κίνητρα και τα βαθύτερα θέλω σας.

Ιχθύς

Η ώρα που θα κατανοήσετε βαθύτερα τις σχέσεις σας πλησιάζει. Κάτω από την επιρροή της πανσελήνου στην Παρθένο κάνετε έναν απολογισμό, ο οποιος θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι μια σημαντική σχέση σας βρίσκεται πλέον σε σημείο καμπής. Είτε πρόκειται για την προσωπική σας σχέση που πάει στο επόμενο βήμα είτε για μια προαγωγή στα επαγγελματικά, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Να θυμάστε ότι σημασία έχει να επιλέγετε ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα σας, επειδή σας κάνουν χαρούμενες και όχι επειδή δυσκολεύεστε να βάλετε τέλος στις σχέσεις σας.

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!