GOSSIP

Ο Έντουαρντ Στεργίου έκανε μια γενναιόδωρη προσφορά στην Ουκρανία

Ο Έντουαρντ Στεργίου, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και ξεχώρισε για τις χορευτικές επιδόσεις του και στο Dancing With The Stars, κατάγεται από την Ουκρανία και από την πρώτη στιγμή που έγινε η εισβολή από τη Ρωσία, δεν έχει κρύψει την ανησυχία του.

Ο Έντουαρντ γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών και ακόμη έχει συγγενείς στην Ουκρανία.

Και τώρα μέσω Instagram ανακοίνωσε πως προχωρά σε μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά, αφού διαθέτει τα έσοδά του από τα social media για τις ανάγκες των Ουκρανών και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις. 

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο» έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward (@edw4rd_stergiou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!