GOSSIP

H Τζούλια Νόβα σχολίασε τον πόλεμο στην πατρίδα της την Ουκρανία [βίντεο]

Το μοντέλο Τζούλια Νόβα, που ζει στην Ελλάδα κατάγεται από την Ουκρανία, αλλά η ίδια δεν έχει κρύψει πως στήριζε τη Σοβιετική Ένωση και πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει πολλά σχόλια όταν είχε ποζάρει με ένα μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο. 

Τώρα η Τζούλια απολαμβάνει τη μητρότητα, καθώς πρόσφατα απέκτησε μια κορούλα με το σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο.


Ωστόσο οι εξελίξεις στην Ουκρανία έχουν επισκιάσει την οικογενειακή ευτυχία της, καθώς η ίδια αποκάλυψε σε Q&A που έκανε στο Instagram με τους ακολούθους της πως έχει συγγενείς στην Ουκρανία, αλλά ευτυχώς είναι όλοι καλά.

«Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω.

Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις. Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό», είπε η Τζούλια Νόβα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!