GOSSIP

Ο Έντουαρντ Στεργίου αγωνιά για τους δικούς του ανθρώπους στην Ουκρανία

Ο 25χρονος  Έντουαρντ Στεργίου έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, ως ένα από τα επίδοξα μοντέλα του GNTM, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις και με τις χορευτικές επιδόσεις του όταν συμμετείχε στο Dancin With The Stars. Τώρα ο ίδιος παραδέχεται πως βιώνει στιγμές αγωνίας.

Ο Έντουαρντ γεννήθηκε στην Ουκρανία και ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η μητέρα του έχει επιστρέψει στη χώρα.


«Έχω γεννηθεί στην Ουκρανία και ήρθα εδώ τριών ετών. Μένω μόνος μου. Ο πατέρας μου μένει στην Αθήνα και επειδή οι γονείς μου έχουν χωρίσει, η μητέρα μου αποφάσισε να γυρίσει στην Ουκρανία να ασχοληθεί με κάποια άλλα πράγματα. Έχουμε επαφή, όπως θα είχαμε και αν ήταν εδώ. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το στόρι, γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ, να το συζητήσω εκτενέστερα. Μετά πήγε και ο πατέρας μου στην Ουκρανία, προέκυψα κι εγώ και κάπως έδεσαν και έμειναν μαζί στην Ελλάδα» είχε πει σε παλαιότερες τηλεοπτικές δηλώσεις του.


Και τώρα που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία ο ίδιος ανέβασε χθες Κυριακή το ακόλουθο κείμενο σε story.


«Λαμβάνοντας διάφορα μηνύματα που αφορούν την απουσία των αναρτήσεών μου σχετικά με τη δραματική κατάσταση της Ουκρανίας, θέλω να πω σε όλους εσάς πως νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και βιώνουν τον τρόμο, την απόγνωση και την αβεβαιότητα για την ίδια τους τη ζωή. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους και όχι οι αυτονόητες αναρτήσεις κατά του πολέμου», έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου στην ανάρτησή του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!