GOSSIP

Το μοντέλο Θάνος Δημητρίου μιλά για το ρατσισμό που βιώνει ως τσιγγάνος

Έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, το ίδιο τηλεοπτικό σόου, που στο παρελθόν είχε ως φιναλίστ, την επίσης τσιγγάνικης καταγωγής Παρασκευή Κερασιώτη και τώρα ο Θάνος Δημητρίου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ρατσισμό που και ο ίδιος έχει βιώσει όντας τσιγγάνος.

Παράλληλα μίλησε για την προσωπική ζωή του, τα πλάνα του, αλλά και για τις σχέσεις του με άλλα μοντέλα που είδαμε στο GNTM.

«Το φλερτ ήταν αυξημένο πάντα, αλλά μετά το GNTM δέχομαι περισσότερο», είπε το νεαρό μοντέλο, προσθέτοντας ότι «Ήμουν κυρίως στη θέση του κυνηγού στο φλερτ, τώρα είμαι και στην αντίθετη».

Μιλώντας για όσα κάνει αυτή την περίοδο, ο ίδιος είπε ότι «Κάνω personal και δουλεύω και σε ένα μπαρ φιλικό στην LGBTQ κοινότητα», ενώ περιέγραψε ότι «Δέχομαι πολύ gay φλερτ αλλά το δεχόμουν και πριν, εστιάζω ωστόσο στο straight φλερτ».

«Με έχει φλερτάρει γυναίκα 45 ετών , αλλά εγώ έχω φλερτάρει μεγαλύτερη, ήταν 53», αποκάλυψε.

«Το γεγονός ότι είμαι τσιγγάνος αποτελούσε κύριο πυρήνα αρνητικών σχολίων. Η πρώτη μου μεγάλη σχέση ήρθε στο λύκειο και κρύβαμε στον μπαμπά της ότι είμαι τσιγγάνος», είπε ο Θάνος Δημητρίου σχετικά με το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Ο πατέρας μου δουλεύει στην λαχαναγορά και η μητέρα μου είναι με αναπηρική σύνταξη λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας. Η μητέρα μου λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας έχει μείνει σε αναπηρικό, έχει χάσει το φως της για λίγο, αλλά είναι στρατιώτης», είπε για τους γονείς του, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει, αποκαλύπτοντας ότι «Γύρω στο 2012 δεν είχαμε πολλές φορές στο ψυγείο ούτε τα βασικά».

Απαντώντας στο ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχει συνευρεθεί ερωτικά, ο ίδιος δε δίστασε να αποκαλύψει ότι «Δεν έχω συνευρεθεί ερωτικά και σε νορμάλ μέρος. Και στο πάρκο εδώ που είμαστε. Θα πω ότι το πιο περίεργο μέρος ήταν σε ασανσέρ».

«Έχουν έρθει στο μαγαζί που δουλεύω και μου έχουν αφήσει 400 ευρώ για να τους ακολουθήσω», είπε ακόμα.

Τέλος, αναφερόμενος στις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του από το reality μόδας, ο Θάνος Δημητρίου είπε ότι «Έχω δει πολλές φορές την Κυβέλη στο δρόμο, αλλά δεν λέμε ούτε γεια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!