GOSSIP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε μια πασίγνωστη σταρ στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το τελευταίο διάστημα είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι αφού ταξιδεύει διαρκώς σε Ευρώπη και ΗΠΑ και βομβαρδίζει τα social media με αναρτήσεις της από τα ταξίδια της. Τώρα δε μας έδειξε πως συναντήθηκε με μια χολιγουντιανή σταρ.

Ή Ηλιάνα, μετά από εξορμήσει σε χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης, στην πορεία βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και την είδαμε να επισκέπτεται το Λος Άντζελες, τη Χαβάη και τώρα τη Νέα Υόρκη.


Από εκεί έκανε μια νέα ανάρτηση όπου μας έδειξε πως είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη χολιγουντιανή σταρ Brooke Shields το πρώην μοντέλο και άλλοτε πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας Γαλάζια Λίμνη.

Η συνάντηση έγινε πιθανά στην επίδειξη μόδας του Michael Kors αφού η Brooke Shields πόζαρε το ίδιο βράδυ αγκαλιά με το διάσημο σχεδιαστή

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

 


 «Αγαπώ την Νέα Υόρκη για όλες αυτές τις ευχάριστες εκπλήξεις» έγραψε το μοντέλο που μοιράστηκε πλάνα από το Μεγάλο Μήλο όπου αυτές τις ημέρες διοργανώνεται η εβδομάδα Μόδας με αλλεπάλληλες επιδείξεις πασίγνωστων designers.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!