GOSSIP

H Jennifer Lopez ποζάρει στο Rolling Stone και... κολάζει [βίντεο]

Ανανεωμένη, με πολύ κοντό ίσιο καρέ κούρεμα και αβυσσαλέα ντεκολτέ, ποζάρει η Jennifer Lopez σε νέο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού Rolling Stone και οι αμέτρητοι φαν της έπαθαν ντελίριο!

H 52χρονη Αμερικανίδα σταρ, που ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και πλέον είναι σταρ του πενταγράμμου, αλλά και του σινεμά και της τηλεόρασης, φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού Rolling Stone και στη συνέντευξη που παραχώρησε εξηγεί πως έσπασε τους κανόνες για να βρεθεί στην κορυφή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)


Η ίδια δηλώνει πως πλέον, αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη του κοινού, τα δημοσιεύματα, την κριτική, τον Τύπο και φαίνεται πως ζει την πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της, έχοντας πλάι της στον Ben Affleck, βγάζοντας στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις μέρες το νέο φιλμ Marry Me , που συνοδεύεται και με νέα τραγούδια της και κάνοντας αναρίθμητες εμπορικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας, ενώ πλέον έχει στήσει και δικά της brands .

Η Lopez πόζαρε με πού σέξι σύνολα και ανανεωμένο hair look που της πάει πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Μίλησε φυσικά και για τη σχέση της με τον Ben Affleck, και αναφέρθηκε στον προηγούμενο χωρισμό τους και την επανασύνδεσή τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως τους δούμε να παντρεύονται.
Η δημοσιότητα κατέστρεψε ήδη μία φορά τη σχέση τους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η «μοίρα τους το χρωστάει», όπως λένε κι οι ίδιοι.
«Ήμασταν πολύ νέοι τότε, δεν σκεφτόμασταν καθαρά κι η πίεση τα κατέστρεψε όλα. Αλλά είναι τόσο όμορφο να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη» 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!