ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που ευνοούνται πολύ στα ερωτικά τους αυτές τις μέρες

Ο ανάδρομος Ερμής, γενικά αυτό το διάστημα έχει ζορίσει με αναποδιές πολλά ζώδια, αλλά από σήμερα 27/1 η Σελήνη περνά στον Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και χαρίζει αρκετή εύνοια σε μερικά ζώδια που θα είναι πολύ τυχερά στο κεφάλαιο "έρωτας".

Σύμφωνα με το marieclaire.gr αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια θα δείτε βελτίωση στα προσωπικά σας τις ημέρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Τοξότη, δηλαδή από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου.

Κριός

Εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα σας, για να κατανοήσετε το άτομο που έχετε δίπλα σας. Η προσπάθεια και μόνο θα του δείξει πως ενδιαφέρεστε και αυτό θα το εκτιμήσει βαθύτατα. Δείξτε την αγάπη και τη στήριξή σας, γιατί μόνο η δουλειά δεν αρκεί για να είστε ευτυχισμένες.

Δίδυμοι

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας φωτίζονται αυτές τις ημέρες. Δείξτε κατανόηση και σκεφτείτε καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας, ειδικά με το ταίρι σας. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται και για τους ελεύθερους, οι οποίοι θα καταφέρουν να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, επειδή εσείς οι ίδιες τολμάτε να τη βελτιώσετε. Νιώθετε πως κάθε επιθυμία σας είναι δυνατή και προσπαθείτε να την κάνετε πραγματικότητα. Η προσωπική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο και είναι οι κατάλληλες ημέρες για να την τιμήσετε.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!