ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός, δυνατό ένστικτο, στρατηγικός τρόπος σκέψης αλλά και καχυποψία. Προσοχή στις εμμονές και στην προσκόλληση, η αντίληψη θα πρέπει να είναι σφαιρική και αντικειμενική, οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν όχι μόνο με το προαίσθημα αλλά πάντα σε συνδυασμό και με τη λογική.

Κριός
Ο Ερμής επιστρέφει στον δημόσιο και επαγγελματικό σου τομέα για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας του. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί θα είναι η αιτία να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα ή αποφάσεις. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για αναθεώρηση αλλά όχι η καλύτερη περίοδος για ξεκάθαρες απαντήσεις. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις έχεις την ευκαιρία να δεις ένα θέμα κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Προσπάθησε να προσδιορίσεις ποια συμπεριφορά σου επιβαρύνει τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ταύρος
Ο Ερμής που παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 3/2 κάνει στροφή σήμερα και ξαναμπαίνει στον τομέα της περιπέτειας και της μάθησης. Είναι πιθανό να εξετάσεις πρόσφατα σχέδια ή να επανεξετάσεις παλιές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έλεγξε τα δεδομένα σου προτού εκφράσεις τις απόψεις σου πολύ έντονα, καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνεις ενδέχεται να μην είναι πλήρεις. Άνοιξε τα μάτια σου και δες τα σημεία που χειρίζεσαι λάθος τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Δίδυμοι
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της οικειότητας σου όπου θα παραμείνει το υπόλοιπο της ανάδρομης διαδρομής του. Εξέτασε οικονομικά θέματα ή τις οικείες συζητήσεις που νόμιζες ότι είχες αφήσει πίσω σου. Εστίασε λιγότερο στις λεπτομέρειες ή τα γεγονότα και περισσότερο στη μεγαλύτερη εικόνα των εργασιακών υποθέσεων σου. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν νορμάλ και φυσικά σε ό,τι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της συνεργασίας σου όπου θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Ένα θέμα σχέσης που πίστευες ότι είναι πίσω σου μπορεί να προκύψει για χειρισμό τις επόμενες μέρες. Δεν είναι η ώρα να αναζητήσεις μια ξεκάθαρη δέσμευση ή για τις επικοινωνίες. Οι καθυστερήσεις μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Λίγος σκεπτικισμός αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να βλάψει, καθώς όλα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Επιδίωξε να είσαι περισσότερο παρατηρητής στα θέματα της συναισθηματικής σου ζωής.

 

Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής υποχωρεί στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να είναι δύσκολο να δεις ή να μάθεις όλα τα στοιχεία για τα θέματα εργασίας. Έτσι, τα χρονοδιαγράμματα μπορούν γρήγορα να μπερδευτούν ή τα έργα που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα να χρειάζονται αναθεώρηση. Παλιά προβλήματα μπορεί να επανεμφανιστούν στα εργασιακά, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να επικοινωνείς και να μοιράζεσαι δημιουργικά. Οι ιδέες σου είναι εφευρετικές και καλό θα ήταν να τις εμπιστευτείς και να τις χρησιμοποιήσεις στρατηγικά. Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα του παιχνιδιού, της ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου. Βάζεις περισσότερη ενέργεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου και περισσότερο ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται.

 

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου θα τονώσει την επιθυμία σου να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με μέλη της οικογένειας, καθώς και να οργανώσεις την οικιακή ζωή σου. Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι εύκολη ή μπορεί να υπάρξει κάποιο επίπεδο χάους ή μηχανικά προβλήματα γύρω από το σπίτι που απαιτούν την προσοχή σου. Υπάρχει μια τάση να κρίνεις λάθος τα πράγματα που αφορούν στη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.

 

Σκορπιός
Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και επιστρέφει στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα. Μέχρι τις 3/2 οι επικοινωνίες είναι απίθανο να είναι άμεσες και το καλύτερο στοίχημα σου μπορεί να είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σου και να κάνεις πράγματα λίγο διαφορετικά. Η μάθηση, η μεταφορά και οι βασικές επικοινωνίες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια.  Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα επαγγελματικά σου. Συναισθηματικά και μην παίρνεις πρωτοβουλίες.

 

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον οικονομικό σου τομέα όπου θα παραμείνει έως τις 14/ 2, ανάδρομος  μέχρι τις 3/2. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις οικονομικά θέματα και να προσέξεις τις επιλογές ή αγορές σου. Σήμερα μπορεί να παίζεις  με την επιθυμία σου για κάτι ασυνήθιστο και οι αλλαγές στα σχέδια σου μπορεί να τονώσουν νέες προσεγγίσεις και ιδέες. Η συναισθηματική ζωή μπαλαντζάρει ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

 

Αιγόκερος
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο σου όπου θα περάσει το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας του και όχι μόνο. Αυτό το διάστημα είναι σοφό να προσέξεις να μην παρεξηγηθείς ή να παρεξηγήσεις μια κατάσταση. Κάποια προσωπικά σχέδια μπορεί να καθυστερούν όμως σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Με τις σημερινές διελεύσεις είναι σημαντικό να χαλαρώσεις ιδιαίτερα όταν αναζητάς συγκεκριμένες απαντήσεις ή κάνεις σταθερά σχέδια.

 

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής βγαίνει από το ζώδιο σου και επιστρέφει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Μπορεί να είσαι πιο μυστηριώδης ή ίσως παρεξηγημένη μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ότι συνήθως, καθώς εξετάζεις διαφορετικές δυνατότητες ή περιμένεις περισσότερες πληροφορίες. Οι προσδοκίες σου στα ερωτικά δεν είναι ρεαλιστικές και είναι καιρός να κάνεις κάποιες προσαρμογές.

 

Ιχθείς
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα των φίλων και των ονείρων σου δίνοντας έμφαση στις επικοινωνίες σου με συνεργάτες, ομάδες και φίλους για το υπόλοιπο της ανάδρομης περιόδου και όχι μόνο. Είναι επίσης μια στιγμή για να εκκολάψεις ιδέες για τη μελλοντική ευτυχία σου, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις πληροφορίες που λείπουν ή ασαφή σκέψη. Λίγη κυκλοθυμία στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή αναστατώνει την ψυχολογία σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!