ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αποφασιστικές ενέργειες, μεθοδικές επιδιώξεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και προαγωγή, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες και να δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στην καριέρα τους.

Κριός
Ξεκίνησε δυναμικά τη βδομάδα και τη μέρα σου, μιας και έχεις αρκετή στήριξη από το πλανητικό σκηνικό. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά ανεβασμένη κι εσύ φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά και να αποφύγεις λάθη, που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου. Μην εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Συζητήστε τα και βρείτε τις λύσεις. Μια επικοινωνία ή μια συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος φαίνεται να αναστατώνει την ψυχολογία σου και να σου δημιουργεί διλήμματα.

 

Ταύρος
Στρέψε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις φιλικές σχέσεις σου, που φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα αυτό το διάστημα. Αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις, είναι προτιμότερο να τις συζητήσεις παρά να τις κουκουλώνεις. Έκτακτες εργασιακές υποχρεώσεις ή και εκκρεμότητες του παρελθόντος, σε βγάζουν εκτός χρόνου και προγράμματος. Διατήρησε την υπομονή σου και αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις να παραπαίεις. Οι ανασφάλειές σου σε κάνουν ευέξαπτη και κυκλοθυμική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που σου τάζουν και ενθουσιάζεσαι. Καλύτερα κράτα μικρό καλάθι.

 

Δίδυμοι
Με έντονη δραστηριότητα γύρω από επαγγελματικά θέματα ξεκινάς την εβδομάδα σου. Πολλά ραντεβού, συναντήσεις και επαφές που εφιστούν την προσοχή σου, μιας και φαίνεται να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, για αυτό μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου αρχίζει την γκρίνια και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και μάλιστα αιφνίδιες, που θα σε ταράξουν για τα καλά.

 

Καρκίνος
Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη απόδρασης από τις υποχρεώσεις και τα τρεξίματα της μέρας, θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Η σχέση με τον σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς όμως σου λείπει το σασπένς και το χρώμα. Πάρε λοιπόν εσύ την κατάσταση στα χέρια σου και συμπλήρωσε τα συστατικά που σου λείπουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις εύκολα σε όρκους και υποσχέσεις από άτομα που δεν τήρησαν τίποτα από όλα αυτά στο παρελθόν.

 

Λέων
Απόφυγε τις λάθος εκτιμήσεις, τις επιπόλαιες αποφάσεις και δώσε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου. Οι συζητήσεις και οι εργασιακές συμφωνίες σήμερα, φαίνεται να μην έχουν μια υποδομή. Είναι λίγο θολά όλα γύρω σου, για αυτό και θα πρέπει να κερδίσεις χρόνο να επεξεργαστείς καλύτερα κάποια πράγματα προτού δεσμευτείς. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο τις βραδινές ώρες από χαλάρωση και όχι για επιπλέον ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και προετοιμάσου για επαναφορές του παρελθόντος.

 

Παρθένος
Διατήρησε σήμερα τις ισορροπίες σου που πιθανά θα διαταραχθούν από απρόσμενα γεγονότα και εξελίξεις. Συζητήσεις και επαφές με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι συγκεντρωμένη. Αντιμετώπισε τους κραδασμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, με χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες με την πρώτη ματιά.

 

Ζυγός
Με αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα και η μέρα σου και μάλιστα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την πορεία της καριέρα σου. Λύσε μικρές διαφωνίες με συνεργάτες σε ήρεμους και ήπιους τόνους, άλλωστε εσύ είσαι αυτή που προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Σκέψου τρόπους που θα ενισχύσουν και θα χρωματίσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην περιμένεις από εκείνον. Καλώς ή κακώς, το πάνω χέρι το έχεις εσύ.
Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε καταστάσεις και μην κάνεις όνειρα, χωρίς να έχεις κάτι απτό στα χέρια σου.

 

Σκορπιός
Ξεκίνησε αισιόδοξα την εβδομάδα και τη μέρα σου, μιας και φαίνεται να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο, πιθανότητα και εκδοχή. Έχεις τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι πολλά πράγματα που συμβαίνουν παρασκηνιακά στον εργασιακό σου χώρο. Το ένστικτο σου σε προειδοποιεί για τα πάντα, οπότε ξέρεις και πως να προφυλάσσεσαι.
Έχεις καταφέρει με τον ερωτικό σύντροφο σου να μοιράζεστε τα πάντα και κάθε σας σκέψη κι αυτό σου παρέχει την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ξεκούραση που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες χωρίς να βεβαιωθείς για τις προθέσεις τους.

 

Τοξότης
Απόφυγε σήμερα κάθε νέο ξεκίνημα και προσπάθησε να προσαρμοστείς, να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της μέρας που δεν είναι και λίγες. Έχεις αναλάβει νέα εργασιακά καθήκοντα και αυτό έχει αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου προσθέτοντάς της περισσότερη κούραση. Κάνε λίγη υπομονή, γιατί τα οφέλη των προσπαθειών σου είναι μπροστά και θα πεις χαλάλι. Δείξε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σου, που δεν έχει καταλάβει τι αντιμετωπίζεις και παραπονιέται. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις τόσο τα όσα ακούς αυτό το διάστημα. Μπορεί νέες γνωριμίες να σου υπόσχονται πολλά, το θέμα είναι τι μπορούν να σου προσφέρουν στην πραγματικότητα.

 

Αιγόκερος
Μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν. Αυτό έρχεται να σε μάθει η σημερινή μέρα με αποκαλύψεις, παρασκήνιο ή και διαφωνίες. Η επαγγελματική σου εξέλιξη συνεχίζει να σε απασχολεί και για το επόμενο διάστημα. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει και να είσαι βέβαιη πως θα φέρει τις εξελίξεις που περιμένεις και έχεις παλέψει για αυτές. Λάθος συμπεράσματα εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου, καλύτερα να τα αποφύγεις και να τα προσέξεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην ωραιοποιείς καταστάσεις. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και δες την αλήθεια κατάματα. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με το παρελθόν.

 

Υδροχόος
Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Αντιμετώπισε στιγμές έντασης στα εργασιακά με ψυχραιμία και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις, κυρίως με άτομα κύρους. Πολλοί πειρασμοί φαίνεται να μπλέκουν στα πόδια σου και να αρχίζεις να χάνεις τις ισορροπίες στα συναισθηματικά. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για εσένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και για εσένα που είσαι μόνη.

 

Ιχθείς
Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου σήμερα είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Παρόλο που τα επαγγελματικά σου δεν απαιτούν καμία έξτρα προσπάθεια σήμερα, καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο προσεκτική με αυτά που παραδίδεις.
Απόψε γίνεσαι λίγο παραπονιάρα έως και γκρινιάρα θα έλεγα, απέναντι στον σύντροφό σου. Καλύτερα να ζητήσεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις παρά να προσπαθείς να τον κάνεις να καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, κατέβα λίγο από το συννεφάκι σου και προσγειώσου. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου φαίνονται λίγο υπερβολικές.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!