ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου 2022

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξει διάθεση για επικοινωνία, ωστόσο στις συζητήσεις ενδεχομένως να είναι δύσκολη η συνεννόηση. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συμφωνίες, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα πρέπει να αποφευχθεί η ανυπομονησία.

Κριός
Σήμερα έχεις την τάση να πιέζεις κάποιες καταστάσεις ή να υποκύπτεις στις πιέσεις και να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία για περισσότερη περιπέτεια ή εμπειρία ζωής και στην ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις λεπτομέρειες. Οι αναμνήσεις ή οι αιφνιδιαστικές συναντήσεις μπορεί να αλλάξουν την οπτική σου για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

 

Ταύρος
Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη για το αν πρέπει να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα ή να απολαύσεις λίγη διασκέδαση και ανεμελιά. Μπορεί επίσης να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να εμπιστευτείς κάποιον ή όχι. Η μέρα φτιάχνει όσο κυλούν οι ώρες όμως σου αφήνει τροφή για σκέψη. Αν και ο Ερμής παραμένει ανάδρομος τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ότι συνήθως.

 

Δίδυμοι
Η υπερβολική ενέργεια μπορεί να είναι λίγο προβληματική σήμερα με ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Μέσα από το να νιώθεις μια απογοήτευση με την οικιακή σου κατάσταση ή τη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να πάρεις μπροστά και να λύσεις κάποια μυστήρια ή κάποια προβλήματα. Οι συζητήσεις είναι διαφωτιστικές ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, τις μεταφορές, τις πεποιθήσεις.

 

Καρκίνος
Υπάρχει η τάση για υπέρβαση σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο χαοτικό το κλίμα γύρω σου. Εναλλακτικά μπορεί να ανησυχείς για προβληματικούς τομείς που σχετίζονται με θέματα εργασίας ή υγείας. Η νέα γνώση για μια παλιά σχέση ή τον δικό σου ψυχισμό είναι χρήσιμη και διαφωτιστική σήμερα και αύριο. Σκέψεις, ιδέες, νέα ή συζητήσεις για προσωπικά ή οικονομικά θέματα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές κατευθύνσεις ή εξελίξεις στο μέλλον.

 

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν παρεμβολές σήμερα. Είτε συμβαίνουν πολλά γύρω σου, είτε αντιμετωπίζεις τον φόβο ότι κάτι θα χάσεις. Πρόσεχε τη βιασύνη σου ή την ανυπομονησία σου να χειριστείς ανάγκες και επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με την κατάσταση των χρημάτων σου ή την αίσθηση ασφαλείας. Συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν της συναισθηματικής σου ζωής είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις.

 

Παρθένος
Η επιθυμία σου για ανεξαρτησία είναι εμφανής σήμερα. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και αντιμετωπίζεις τα όποια προβλήματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που είναι χρήσιμο. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να δεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που είχες χάσει στο παρελθόν.

 

Ζυγός
Το μυαλό σου μπορεί να είναι σε υπερένταση και καλύτερα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις. Ενώ το πνεύμα σου βρίσκεται σε εγρήγορση, ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο να μείνεις μόνη σου για να διευθετήσεις όλα τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου. Ο Ήλιος οδεύει προς μια ευθυγράμμιση με τον ανάδρομο Ερμή και υπάρχουν σκέψεις και δημιουργικοί σπινθήρες καθώς η μέρα προχωρά.

 

Σκορπιός
Είναι πιθανό να αισθάνεσαι αποκλεισμένη ή αναποφάσιστη στο να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να εξοικονομήσεις ενέργεια μέχρι να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις με πλήρη ταχύτητα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα είσαι σε εξαιρετική θέση να κατανοήσεις ένα θέμα από το παρελθόν ή ένα οικογενειακό ζήτημα και η εύρεση δημιουργικών λύσεων σε προβλήματα είναι ικανοποιητική. Ωστόσο καλό θα ήταν προτού καταλήξεις σε αποφάσεις να σκεφτείς καλά.

 

Τοξότης
Με τον Άρη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες νιώθεις υποχρεωμένη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου, αλλά το να βρεις μια ισορροπία είναι πιο λογικό και πιο χρήσιμο. Οι ιδέες σου σήμερα και αύριο, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια είναι σημαντικές.

 

Αιγόκερος
Υπάρχει η τάση σήμερα να είσαι λίγο βιαστική με τις επικοινωνίες σου. Πρόσεξε μήπως τελικά μπερδεύεις περισσότερο τα πράγματα. Είναι σημαντικό να ασχολείσαι με ενδιαφέροντα που απασχολούν το μυαλό σου και ανανεώνουν το πνεύμα σου. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των χρημάτων, των ταλέντων και των προσωπικών σου αγαθών, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδέες που γεννιούνται τώρα.

 

Υδροχόος
Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα γρήγορα συμπεράσματα καθώς με την όψη Σελήνης – Άρη τείνουμε να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά από ότι πιθανώς δικαιολογείται. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα έχεις την τάση να βλέπεις με διαφορετικό τρόπο τα προβλήματα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου. Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο και με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι.

 

Ιχθείς
Ίσως σήμερα νιώσεις λίγο καταβεβλημένη από τις ευθύνες, αλλά φαίνεται πως δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Εάν αισθάνεσαι υπερβολικά εξαρτημένη από τα προγράμματα, τα σχέδια και τις ανάγκες των άλλων, αποφασίζεις να χειριστείς αυτές τις καταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη σου πως κάποιες προσπάθειες ή λύσεις χρειάζονται χρόνο. Με τον Ήλιο να ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα του κάρμα σου, στο παρελθόν και στα κρυφά θέματα, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!