ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, παρόρμηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, θα υπάρξει δυνατότητα για σύσφιξη σχέσεων και επαφών. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προοδευτικές ιδέες.

Κριός
Η ανάγκη να παράγεις και να ασχοληθείς με τη δουλειά ή τα καθήκοντά σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα και είσαι σε φόρμα για δραστηριότητες στρατηγικής και οικοδόμησης εμπιστοσύνης, τόσο σε πρακτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και ίσως ακόμα να χρησιμοποιήσεις και τα δυο δημιουργικά. Ενώ σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με την εστίαση στις μικροδουλειές παρά την ευρύτερη εικόνα, αυτή η βδομάδα είναι δυνατή για να απολαύσεις τη φιλόδοξη πλευρά σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

 

Ταύρος
Προτιμάς ασφαλείς και άνετες ή οικείες καταστάσεις νωρίς σήμερα μετά από τις οποίες είσαι έτοιμη να εκφραστείς και να μοιραστείς τον εαυτό σου. Ίσως είναι καλύτερο για εσένα να επιτρέψεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να απελευθερωθεί από την ένταση ή την πίεση. Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων σου και της δέσμευσής σου προς κάποιον. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις το άγχος να επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Δίδυμοι
Η μέρα ξεκινά με έντονη κίνηση και μπορεί να νιώσεις ευχάριστα τονωμένη ψυχολογικά. Ωστόσο η επιθυμία να κολλήσεις στο σπίτι ή να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις είναι έντονη. Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού για μερικές μέρες αναδεικνύοντας την ανάγκη σου να δώσεις περισσότερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή και το συναίσθημα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία υποδηλώνει κάποιον αγώνα που δίνεις με τον εαυτό σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό.

 

Καρκίνος
Έχεις την τάση να λαχταράς τα γνωστά και προβλέψιμα σήμερα, αλλά η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργειά σου σε οδηγεί στον σωστό δρόμο. Μπορεί να αισθάνεσαι ευχάριστα απασχολημένη, αν και το να καταφέρεις να συγκεντρωθείς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Η επιθυμία για λίγο περισσότερο χρόνο με μια σχέση ή ένα έργο είναι βέβαιο πως θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα έτσι ώστε η ζωή σου να μην γίνει βαρετή. Ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέζεις πολύ τα πράγματα ειδικά αυτά που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή.

 

Λέων
Ξεκινάς τη μέρα με τη συνεχή παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες τείνουν να κυριαρχούν. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είναι πιθανό να θελήσεις να αφήσεις μερικά από αυτά τα συναισθήματα στην άκρη, έτσι ώστε να μπορέσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου ή να απολαύσεις έναν πιο προβλέψιμο ρυθμό. Η υπερβολική οικονομική δαπάνη μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ενώ η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις σε σχέση με το παρελθόν.

 

Παρθένος
Ενώ χρειάστηκε να ανακτήσεις την ενέργεια και το πνεύμα σου τις τελευταίες μέρες, η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιό σου και σε αναζωογονεί. Αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση και πάθος. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανήσυχες στιγμές με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία. Πρόσεξε τον πειρασμό να το παρακάνεις και να οδηγηθείς σε υπερβολές. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί επίσης να είναι υπερβολικές, όμως δεν είναι δύσκολο να θέσεις τα όριά σου. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ζυγός
Η μέρα ξεκινά με μια ελαφριά νότα και προχωρά ήσυχα. Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου τονίζοντας την ανάγκη σου για προβληματισμό ή για απομόνωση. Είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις την προσοχή σου στα παρασκήνια. Η αντίθεση Σελήνης – Δία σε ενθαρρύνει να απολαύσεις το να είσαι απασχολημένη. Μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή αρκεί να χαλαρώσεις.

 

Σκορπιός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή και την προσωπική σου ευτυχία. Αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα είναι λογικό να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με ανάλαφρες δραστηριότητες. Συμβαίνουν πολλά στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σου είναι δύσκολο να ισορροπήσεις τα πολλά ενδιαφέροντά σου. Μοίρασε σωστά τον χρόνο σου και μην αμελείς υποχρεώσεις σου.

 

Τοξότης
Ξεκινάς τη μέρα χωρίς να θέλεις να νιώθεις δεμένη με τίποτα. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου και οι φιλοδοξίες σου χτίζονται. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να δώσεις προσοχή στις προτεραιότητές σου. Στην προσωπική σου ζωή δεν είναι εύκολο να κάνεις ταχυδακτυλουργικά και να πετύχεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Οι υπενθυμίσεις των κανόνων και των ευθυνών σου μπορεί να χρησιμεύσουν ως χρήσιμο σημείο ελέγχου.

 

Αιγόκερος
Ξεκινάς τη μέρα δρώντας αντανακλαστικά, αλλά καθώς η μέρα προχωρά μια πιο προοδευτική και εξωστρεφής ενέργεια είναι μαζί σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς έχεις την τάση να λαχταράς συναισθηματικό ενθουσιασμό ή δέσμευση. Έχεις μεγαλύτερη όρεξη από ότι συνήθως για νέα ενδιαφέροντα ή για την ανάπτυξη των υπαρχόντων. Νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξη κι αυτό ανεβάζει την παραγωγικότητά σου.

 

Υδροχόος
Αναζητάς ενδιαφέρουσες συνδέσεις και ψυχαγωγία καθώς ξεκινάς τη μέρα. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και επιθυμείς τη συμμετοχή σε ένα έργο ή μια ιδέα. Το να ξετυλίξεις ένα μυστήριο από το παρελθόν είναι ισχυρό. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σήμερα μπορεί να υποδηλώνει μια τάση για υπερβολικές δαπάνες. Με έναν έλεγχο μπορείς να απολαύσεις τα πάντα χωρίς ενοχές.

 

Ιχθείς
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με περισσότερα από τα συνηθισμένα στο μυαλό σου. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου και η διάθεσή σου γίνεται πιο κοινωνική. Μια ένταση μεταξύ της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και της παρόρμησης σου για περισσότερη ανεξαρτησία σου δημιουργεί κυκλοθυμία. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και στις ανάγκες του αγαπημένου σου.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!