GOSSIP

Ο Bob Saget πιθανά πέθανε από έμφραγμα λόγω κορωνοϊού

Λίγες μέρες μετά το σοκ που προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Bob Saget, οι ειδικοί που κλήθηκαν να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου του κωμικού, κάνουν λόγο για πιθανές επιπλοκές λόγω νόσησης με Covid-19

Όπως αναφέρει το protothema.gr αστυνομικοί και ιατροδικαστές θεωρούν ότι ο πρωταγωνιστής του «Full House», Bob Saget, «υπέστη έμφραγμα ή εγκεφαλικό», πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Ορλάντο, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής 9/1. Ωστόσο, ερευνούν το ενδέχομενο ο κορωνοϊός να προκάλεσε θρόμβωση στον διάσημο κωμικό. Ο 65χρονος κωμικός, μία εβδομάδα πριν πεθάνει, είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά του με την ασθένεια Covid-19.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο ηθοποιός μπορεί να ζούσε, αν δεχόταν άμεσα ιατρική περίθαλψη. Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να φανερώνει ότι είχε δεχθεί επίθεση από κάποιον, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η DailyMail αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ο Bob Saget βρέθηκε «ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κρεβάτι του και κρύος. Το αριστερό του χέρι ήταν στο στήθος του, ενώ το δεξί του ακουμπούσε στο κρεβάτι». Πηγές αναφέρουν ότι η στάση σώματος, στην οποία βρέθηκε ο εκλιπών, φανερώνει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν στην αποκάλυψη που έκανε ο Bob Saget σε μία συνέντευξή του σε μία ραδιοφωνική εκπομπή, μόλις μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του. Δήλωσε ότι είχε πολεμήσει πρόσφατα με τον Covid-19! Οι ειδικοί εξετάζουν, λοιπόν, εάν ο ιός προκάλεσε στον ηθοποιό θρόμβωση ή κάποια άλλη παρενέργεια, η οποία οδήγησε δυστυχώς στον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «A Corporate Time with Tom & Dan», ο Bob Saget γνωστοποίησε ότι είχε δώσει μάχη, πρόσφατα, με τον κορωνοϊό. Δεν είπε ακριβώς πότε προσβλήθηκε από τον ιό. Ωστόσο, έκανε λόγο για την παραλλαγή Omicron, η οποία εμφανίστηκε μόλις στα τέλη Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα είχε μολυνθεί λίγες εβδομάδες πριν ξεψυχήσει. «Ο Covid δεν είναι καλός. Νόσησα και δεν αισθανόμουν καλά». Επιπλέον, τόνισε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Είπε, μάλιστα, ότι έκανε την τρίτη δόση πριν από ένα μήνα.

Δεν αναμένεται να δοθεί οριστική απάντηση για την αιτία θανάτου του για τις επόμενες δέκα έως δώδεκα εβδομάδες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Όραντζ, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!