GOSSIP

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας (ξανα)κόλλησε κορωνοϊό [βίντεο]

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, αποκάλυψε πως νοσεί με τη μετάλλαξη Όμικρον, έχοντας ήδη νοσήσει μια φορά με Covid - 19 και εξηγεί και πού κόλλησε  κορωνοϊό

«Έπρεπε να έχω τον ιό της μόδας, την Όμικρον, που είναι καινούργια. Η Δέλτα είναι “old news”», είπε ο ίδιος αστειευόμενος.

«Πραγματικά είναι σαν να πηγαίνω διακοπές αυτή τη φορά. Την περασμένη φορά που είχαν νοσήσει και δεν το ήξερε και κανείς, έφτασα κοντά στο σημείο να λέω ότι θα πεθάνω. Σε νοσοκομείο δεν μπήκα, αλλά με επηρέασε πολύ και σωματικά και ψυχολογικά», πρόσθεσε.

«Στις γιορτές κάναμε ένα πάρτι για τη γιορτή μου, με 8 άτομα, και εκεί το κολλήσαμε», εξήγησε.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η συνεργασία με το Emily in Paris, ο γνωστός σχεδιαστής είπε ότι «Μετά τα Golden Globes του 2018 βρέθηκα στη Νέα Υόρκη και ο Περικλής Κονδυλάτος, που είναι φίλος και συνεργάτης μου και συνεργάζεται χρόνια με την Πατρίτσια Φιλντ, κανόνισε να φάμε μαζί. Εκείνη μου είπε τότε συγχαρητήρια για τη δουλειά που είχα κάνε με τα Golden Globes, και νομίζω με έβαλε κάπου στο μυαλό της».

«Μέσα στο προηγούμενο κύμα κορωνοϊού, ο Περικλής έστειλε ένα email με τις τελευταίες κολεξιόν μου και λάβαμε απάντηση που είχαν διαλέξει 30 ρούχα και για τις δύο πρωταγωνίστριες. Ανέτρεξαν πέντε χρόνια πίσω σε κολεξιόν δικές μου.

Μου είπε η Πατρίτσια Φιλντ ότι της αρέσουν πολύ, αλλά ότι πρέπει να περάσουν και από τον παραγωγό της σειράς», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όσες συνεργασίες είχα στο εξωτερικό κύλησαν πολύ εύκολα. Δεν είχα καμία δυσκολία μέχρι στιγμής», τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!