ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια θα ζοριστούν αρκετά μέσα στο 2022

Ένα νέο έτος σε λίγο ξεκινά, και ακολουθεί δύο αρκετά δύσκολες χρονιές, που ζόρισαν τους πάντες, κυρίως λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας, αλλά οι αστρολόγοι, δυστυχώς, προβλέπουν πως ειδικά για τρία ζώδια, τα... ζόρια, δεν θα σταματήσουν ούτε τη νέα χρονιά.

Σε περίπτωση που ανήκετε στα παρακάτω, τότε, το marieclaire.gr σε άρθρο του αναφέρει πως... ζητάνε εκ των προτέρων συγγνώμη, καθώς τα άστρα δεν προβλέπουν πολύ ευχάριστα πράγματα για εσάς για το 2022.

Λέων

Μια χρονιά γεμάτη δυσφορία προμηνύεται το 2022 για εσάς, Λέοντες. Ετοιμαστείτε για αρκετές δυσκολίες και καταστάσεις που θα σας ξεβολέψουν, μέσα από τις οποίες όμως θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Αλήθειες και μόνο αυτές να περιμένετε την νέα χρονιά. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθηματά σας και να μείνετε μακρία από δυσάρεστες καταστάσεις, φέτος θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμετώποι με τους φόβους σας. Αποκαλύψτε τα όσα νιώθετε και μην κρύβεστες πίσω από το δάκτυλό σας. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς παρά τα λόγια σας να παρερμηνεύονται. Οπλιστείτε με υπομονή και θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Κατανόηση και ενσυναίθηση ζητά από εσάς το 2022. Θα αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας αυτήν τη χρονιά, καθώς και του ίδιου σας του εαυτού. Δώστε μεγάλη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς κλωνίζονται σοβαρά αυτή τη χρονι.α Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 23 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023 σάς βοηθά να ωριμάσετε και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού και των πράξεών σας.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!