GOSSIP

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του

Ερωτευμένος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος με το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο πρώην φιναλίστ του Survivor, όχι μόνο δεν κρύβει το πόσο την αγαπά, αλλά αισθάνεται πως πρέπει να απολογηθεί επειδή, συχνά η σύντροφός του "δέχτηκε πόλεμο" εξαιτίας του, όπως είπε ο ίδιος

Ο Ηλίας Μπόγδανος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη σύντροφο του και τον τρόπο που δεν σεβάστηκαν τη σχέση του τα media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει».

«Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!