ΖΩΔΙΑ

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου θα φέρει θετικές εξελίξεις σε πολλά ζώδια

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του 2021, στην 27ο28’ του ζωδίου των Διδύμων. Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς, έρχεται για να προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες, που θα μας βοηθήσουν να ξαλαφρώσουμε από το δύσκολο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Η Πανσέληνος στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη, τον άξονα της «νόησης» έρχεται για να κορυφώσει τις εξελίξεις που προηγήθηκαν με την Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίστηκε στις 4 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, σε αυτή την περίοδο λοιπόν παρατηρούμε να έχουμε γεγονότα , εξελίξεις που αφορούν τα ζητήματα που μας προβλημάτισαν την τελευταία περίοδο! Αν ανατρέξουμε λίγο στο περασμένο χρονικό διάστημα, τα δύο τελευταία φεγγάρια, συνοδεύονταν με Εκλείψεις (19/11 Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, 4/12 Νέα Σελήνη Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη), οι ελλείψεις, οι πιέσεις, οι προβληματισμοί και τα ξεκαθαρίσματα πίεσαν ποικιλοτρόπως την ζωή μας και σε συναισθηματικό και σε οικονομικό πλαίσιο, καθώς και από πλευράς ειδήσεων / επανατοποθετήσεων και νομικών υποθέσεων.  Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται την 19η του Δεκέμβρη ωστόσο, οδηγούμαστε σε λύσεις που θα κάνουν το κλίμα γύρω μας πιο θετικό, παίρνοντας μία σημαντική ανάσα από τις δυσκολίες που βιώσαμε.

Η θετική γωνία που σχηματίζει ο Δίας, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, έρχεται πραγματικά για να βοηθήσει αλλά και να ευεργετήσει, να δοθούν οι λύσεις που χρειαζόμαστε για να οδηγηθούμε σε ένα όμορφο φινάλε χρονιάς.  Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, έρχονται μετά από πολύ καιρό χαρούμενα νέα, ευχάριστες ειδήσεις που θα διώξουν ανησυχίες και όχι μόνο … Αρκετοί θα έχετε προτάσεις, ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, νέες προοπτικές και «ανοίγματα» που θα προσφέρουν έναν αισιόδοξο και επεκτατικό ρυθμό στην ζωή σας.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των Διδύμων, έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας έχει χαρακτήρα πιο ρεαλιστικό, είμαστε πιο οργανωτικοί και με την διάθεση να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις μας. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό, επομένως δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και η νοητική απελευθέρωσή μας, από καταστάσεις που μας στέκονταν εμπόδιο!

Τέλος, οδηγούμαστε στο φινάλε του 2021, με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού να ασκεί ισχυρούς κλυδωνισμούς, που καταρρίπτουν οτιδήποτε θεωρούσαμε σταθερό, μόνιμο και βρισκόμαστε στην μετάβαση προς μία νέα εποχή. Το ασφυκτικό και πιεστικό κλίμα γύρω μας συνεχίζει να κυριαρχεί ενώ αρκετοί βιώνεται αυτό τον καιρό το οριστικό τέλος εποχής, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που διαταράσσουν τις ισορροπίες σας. Συνάμα, την ημέρα της Πανσελήνου, παρατηρούμε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της , ενώ βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά βρίσκονται σε μία φάση ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης, δεν λείπουν όμως οι ανεπάρκειες που οδηγούν σε επανεκτιμήσεις. Η δολιότητα, η χειριστικότητα, τα παρασκήνια και οι κρυφές καταστάσεις στραγγίζουν για τα καλά τα αποθέματά υλικά και συναισθηματικά.

Δεν παύει ωστόσο το τελευταίο ολόγιομο Φεγγάρι της Χρονιάς, να μας βάζει σε κλίμα γιορτινό, να φέρνει ευδιαθεσία και να δίνει μία σημαντική ώθηση για νέα σχέδια, νέα πλάνα, νέες προοπτικές.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου είστε οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα δείτε τις πιο σημαντικές εξελίξεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο. Οι Κριοί – Ζυγοί και οι Λέοντες – Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε με την σειρά σας θετικές, τυχερές εξελίξεις!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριοί : Με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων, δέχεστε χαρούμενα νέα,  καλές προτάσεις, είστε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί ή και σχεδιάζετε μία μετακίνηση! Μία νέα γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη και σας προσφέρει νέες προοπτικές. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνετε, ή και δέχεστε χαρές μέσα από τις επαφές που θα έχετε αυτό το διάστημα. Αποφύγετε την βιασύνη στην οδήγηση, στις μετακινήσεις αλλά και στα λόγια σας.

 

Ταύρος: Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, σας παρασύρει σε «ξόδεμα» οικονομικό αλλά και συναισθηματικό και η υπερβολή μπορεί πραγματικά να σας παρασύρει σε σπατάλες που θα έχουν το κόστος τους.  Δείξτε προσοχή στις αγορές σας γιατί και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του! Αξιοποιήστε τν δυναμική του φεγγαριού η οποία μπορεί να προσφέρει αυτό τον καιρό μία καλή προοπτική, μία θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

 

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο σας , συνάμα ο Άρης έχει κάνει το πέρασμά του στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από εσάς. Διανύετε ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Οι διαθέσεις σας είναι ευμετάβλητες, χαρακτηρίζεστε λοιπόν από κυκλοθυμία την οποία και θα πρέπει να περιορίσετε.  Δεν παύει όμως να στέκεστε και τυχεροί μέσα από τις συνθήκες που τώρα κυριαρχούν, οι εξελίξεις θα φέρουν ένα κύμα αισιοδοξίας στην ζωή σας, ενώ αρκετοί θα δεχθείτε προτάσεις, θα έχετε νέες ευκαιρίες , νέες προοπτικές ή θα κάνετε ένα νέο σημαντικό άνοιγμα στην ζωή σας.

Καρκίνος : Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς έρχεται για να κλείσει και να ολοκληρώσει καταστάσεις που σας επιβάρυναν ή που είχαν μείνει στην μέση! Το διάστημα είναι πολύβουο, με αρκετές σκέψεις, επικοινωνίες, επαφές, που σας δημιουργούν ανησυχία, όμως καταφέρνετε και βρίσκετε λύσεις. Ευνοείστε στην επίλυση μίας οικονομικής υπόθεσης, ενώ αρκετοί θα βρεθείτε κερδισμένοι από ένα έξτρα έσοδο ή από κάποια οικονομική διευθέτηση! Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία φάση επαναπροσδιορισμού και το πάθος είναι κυρίαρχο!

Λέων:  Αρκετά θετική κρίνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς για εσάς. Αγαπητοί, δημοφιλείς και περιζήτητοι στον κοινωνικό σας κύκλο, καταφέρνετε και περνάτε όμορφες στιγμές, βλέπετε μετά από καιρό την αισθηματική σας ζωή να αναζωπυρώνεται ενώ οι σχέσεις σας μπαίνουν σε ένα πιο ομαλό, ξεκάθαρο και ευχάριστο τοπίο! Αρκετοί ξεκινάτε νέες σχέσεις και συνεργασίες, είστε ωφελημένοι μέσα από μία πρόταση που θα δεχθείτε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο!

Παρθένος: Η Πανσέληνος στους Διδύμους, δίνει έμφαση σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, τους στόχους και τις προοπτικές σας. Μετά από ένα ταραχώδες συναισθηματικά διάστημα , την περίοδο αυτή σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν την προσωπική σας ανέλιξη! Θετικές εξελίξεις αναμένονται για θέματα εργασίας  όπου θα καταφέρετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Από την άλλη πλευρά και στην αισθηματική σας ζωή αναβλύζει ο πόθος ενώ αρκετοί βρίσκεστε σε περίοδο επανασύνδεσης.

Ζυγός:  Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων σας παρασύρει σε νέα σχέδια που σας γεμίζουν από ενθουσιασμό! Επανέρχεται η αισιοδοξία σας και δημιουργούνται γύρω σας όμορφες προοπτικές που σας κάνουν να βρίσκεστε σε αδημονία! Νέες αισθηματικές γνωριμίες, τυχερές εξελίξεις, ευχάριστα νέα που αφορούν τα παιδιά σας, τα δημιουργικά σας σχέδια ή ακόμα και τις συμφωνίες σας, έρχονται για να σας οδηγήσουν σε ένα όμορφο φινάλε της χρονιάς.

Σκορπιός: Μετά από μία έντονη και δύσκολη περίοδο που σας γέμισε με στρες αλλά και που οι περισσότεροι βιώσατε προβλήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας, οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να πάρετε μία σημαντική ανάσα και να απαλλαγείτε από προβλήματα που βάραιναν την καθημερινότητά σας. Βρίσκονται λύσεις για θέματα οικονομικά , οικογένειας, ξαλαφρώνετε από ένα πρόβλημα που ταλάνιζαν  το σπίτι, την οικογένειά σας και τακτοποιείται οικονομικές εκκρεμότητες. Αρκετοί βρίσκεστε κερδισμένοι από ένα έξτρα έσοδο, από οικονομικές διευθετήσεις ή από υποθέσεις ακίνητης περιουσίας.

Τοξότης: Μετά από την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, που κλόνισε αρκετούς από εσάς, έρχεται η Πανσέληνος στους Διδύμους για να κορυφώσει τις εξελίξεις και να τις οδηγήσει σε ένα οριστικό κλείσιμο το οποίο και θα γίνει ως το τέλος αυτής της χρονιάς. Δυναμικοί, κατακτητικοί και έτοιμοι να δώσετε τις δικές σας μάχες, με αυτή την Πανσέληνο θα σταθείτε τυχεροί σε νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες. Καλωσορίστε νέους ανθρώπους στην ζωή σας και παραμείνετε ανοιχτοί  σε νέα δεδομένα, νέες προτάσεις και ευκαιρίες. Δείξτε προσοχή στην οικονομική διαχείριση!

Αιγόκερως:  Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, έρχεται για να δώσεις λύσεις σε θέματα οικονομικά, αλλά αυτή η εύνοια θα είναι αισθητή μόνο για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Εσείς μέσα στις ημέρες που ακολουθούν θα μπορέσετε να έχετε καλές εργασιακές προοπτικές που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εισοδήματός σας. Τα χαρούμενα νέα, οι ξαφνικές ειδήσεις, αλλά και οι ξαφνικές αναλαμπές ιδεών θα προσφέρουν μία ανανέωση σε αυτές τις παγερές μέρες που βιώνετε οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου! Όσο για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου κλείνετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και αναζωπυρώνεται και κάποιες σχέσεις σας.

Υδροχόος: Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις της περιόδου στα αισθηματικά σας, ενώ τα γεγονότα γύρω σας θα σας κάνουν να νιώσετε αρκετά πιο τυχεροί, ευδιάθετοι και με νέες ελπίδες και σχέδια! Όλα αυτά αφορούν ωστόσο πολύ περισσότερο τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου όπου ο παράγοντας της τύχης και της εύνοιας είναι αυτό το διάστημα μαζί σας, προσφέροντας νέους έρωτες, νέα δημιουργικά σχέδια, χαρές και ικανοποιήσεις. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου που βιώνετε μία ασφυκτική περίοδο πιέσεων και αλλαγών, θα μπορέσετε αυτό το διάστημα να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο ή μία λύση που θα σας βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύετε. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου είστε δραστήριοι κοινωνικά και απελευθερώνεστε από πολλά βαρίδια!

Ιχθύς: Σημαντική η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς η οποία έρχεται για να κορυφώσει ζητήματα των οποίων η έναρξη έγινε στις 4/12 με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, όμως θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να βρείτε και λύσεις. Τα συναισθήματα που βιώνετε με αυτή την Πανσέληνο είναι έντονα και οι εναλλαγές στην διάθεσή σας είναι μεγάλες, δεν παύει όμως να σας δίνετε η λύση σε ένα οικογενειακό, προσωπικό ζήτημα που σας ταλάνιζε γεγονός που θα σας απελευθερώσει!

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!