GOOD LIFE

Φέτος τις γιορτές δείξτε ανθρωπιά με κάθε τρόπο ακόμα και με τις πιο απλές κινήσεις

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και όλοι κάνουν πλάνα για να περάσουν ειδυλλιακά την εορταστική περίοδο, ειδικά φέτος μετά από δυο πολύ δύσκολες χρονιές λόγω πανδημίας. Αλλά πολλοί ίσως ξεχνούν πως τα Χριστούγεννα, δεν είναι μόνο μια εποχή γεμάτη ψώνια, πάρτι και γλέντια, αλλά το πραγματικό νόημά τους είναι η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη.

Οι δύσκολες ώρες που βίωσαν όλοι τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, είχαν σαν αποτέλεσμα πολλοί να ξεχάσουν πως πάντα και φυσικά ακόμα και σήμερα, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρά προβλήματα ανεξάρτητα από την πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Από την άλλη τα όσα βιώσαμε τα τελευταία χρόνια μας θύμισαν πως όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν τους ίδιους φόβους και αγωνίες και αυτό μας βοήθησε τελικά, περισσότερο από ποτέ,  να θυμηθούμε τι σημαίνει ανθρωπότητα, αφού στο σύνολό της αντιμετώπισε τον ίδιο κοινό… εχθρό, το ίδιο άγχος και μοιράζεται την ίδια ελπίδα για το αύριο.

Ίσως λοιπόν φέτος τις γιορτές να έχει περισσότερη σημασία να εστιάσουμε στην ανθρωπιά μας και να αναδείξουμε τις μεγαλύτερες αρετές της ανθρώπινης φύσης: την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό.

Δεν χρειάζεται να απαρνηθούμε την φυσιολογική και δικαιολογημένη επιθυμία μας να περάσουμε όμορφα αυτές τις γιορτές: να γλεντήσουμε, να φάμε γλυκά, να κάνουμε δώρα, να ανταμώσουμε με φίλους και οικογένεια, άλλωστε όλοι το έχουμε ανάγκη. Αλλά μπορούμε με απλές κινήσεις, να εντάξουμε στην ευδαιμονία των ημερών και την αλληλεγγύη προς όσους έχουν παραπάνω ανάγκες.

Εξάλλου η συνεισφορά στο συνάνθρωπο μπορεί να σε γεμίσει με μεγάλη ευτυχία και πληρότητα και είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση του λαού μας.

Αυτές τις μέρες όλοι μπορούμε να αναζητήσουμε τρόπους να προσφέρουμε αγάπη στους άλλους: από γενναιόδωρες προσφορές και εθελοντικές δράσεις μέχρι τις πιο απλές πράξεις σύμπνοιας και συμπαράστασης.

Και μια τέτοια απλή κίνηση ανθρωπιάς μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, απλά αγοράζοντας αυτές τις μέρες γλυκιές λιχουδιές  που είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι σκοπεύουν να έχουν στα γιορτινά σπίτια τους.

Αναρωτιέστε πως μπορεί κανείς να σκορπίσει αγάπη αγοράζοντας χριστουγεννιάτικα γλυκά; Την απάντηση μας τη δίνει η Lidl Κύπρου που μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να χαρίσουν αγάπη και φροντίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, επιλέγοντας προϊόντα από την γκάμα των Favorina.   

Βάζοντας στο καλάθι σας σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, καραμέλες, μπισκότα, παραδοσιακά μπισκότα με τζίντζερ, πολυτελείς συσκευασίες δώρων , Gingerbread house kit και άλλες λιχουδιές της Favorina, ουσιαστικά βάζετε το δικό σας λιθαράκι στην ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς η Lidl Κύπρου δωρίζει μέρος των χρημάτων αυτών των αγορών σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη.

Και έτσι τόσο απλά και λαχταριστά κάνετε και εσείς μια καλή πράξη ανθρωπιάς που μπορεί να φαντάζει ταπεινή αλλά έχει τελικά έχει τεράστια σημασία.

 Η συγκεκριμένη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας της Lidl Κύπρου και της Favorina έχει διάρκεια μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, και ισχύει για οποιαδήποτε συσκευασία Favorina σε οποιοδήποτε από τα 18 καταστήματα Lidl στην Κύπρο. Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα προϊόντα της σειράς Favorina μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο της Lidl είτε στην έντυπη είτε στην online έκδοση.

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

 facebook.com/lidlcy                    

instagram.com/lidl_cyprus 

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cypru

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!