GOSSIP

Η Καινούργιου ξέσπασε κατά του Παναγιωτόπουλου: «Νιώθω αηδία» είπε [βίντεο]

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε από την αποκάλυψη πως ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, εμπλέκεται σε υπόθεση revenge porn καθώς ο ίδιος ομολόγησε πως στο πρόσφατο παρελθόν ανέβασε στο διαδίκτυο προκλητικές προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο μιας πρώην συντρόφου του, η οποία φυσικά και δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της.

Χθες στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ανακοινώθηκε η οριστική αποχώρηση του Στάθη από το team της συγκεκριμένης εκπομπής και είδαμε τον Αντώνη Κανάκη να είναι εξοργισμένος.


Εξοργισμένη όμως εμφανίστηκε σήμερα και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου όταν παρουσίασε αυτό το θέμα στην εκπομπή της.

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί; Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καταλαβαίνω και τον Αντώνη Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!