GOOD LIFE

Kit για να καλλιεργείς βιολογικά μανιτάρια στο σπίτι

Αυτή είναι μια so mush better ιδέα! 

Ενδιαφέρεσαι για την προέλευση και ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνεις εσύ και η οικογένειά σου; 

Είσαι γονιός και θεωρείς υποχρέωσή σου να εκπαιδεύσεις το παιδί σου και να το μάθεις πώς καλλιεργούνται, πόση φροντίδα, πόσος κόπος και χρόνος χρειάζεται για να μεγαλώσουν τα τρόφιμα που τόσο εύκολα αγοράζουμε από τις υπεραγορές;

Είσαι vegetarian ή vegan και η δυνατότητα να παράγεις ο ίδιος, κάποια από τα τρόφιμα που καταναλώνεις αποτελεί στόχο; 

Είσαι ένας ενθουσιώδης food lover, μερακλής και λάτρης του καλού φαγητού και θέλεις να παράγεις με τα χεράκια σου αυτό που θα καταναλώσεις; 

Ψάχνεις εναγωνίως χρηστικά και πρωτότυπα δώρα για την οικογένεια, τους φίλους ή για τους πελάτες της εταιρείας σου;

Για όλους εμάς, όποιο κι αν είναι το κίνητρο ή η επιθυμία μας, η Kyriakides Mushrooms, είχε την πιο ενδιαφέρουσα ιδέα, την οποία έκανε πράξη με τον πιο πρακτικό τρόπο που όλοι ανεξαρτήτων ηλικίας, μπορούμε να υλοποιήσουμε: Kit καλλιέργειας βιολογικών μανιταριών για το σπίτι! Ναι! Όπως διαβάσατε! Είναι τέλειο, είναι εύκολο, είναι εύχρηστο και είναι βιολογικό! Εν ολίγοις είναι η πιο so mush better ιδέα! 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η καλλιέργεια βιολογικών μανιταριών στο σπίτι, μπορεί να γίνει εύκολη υπόθεση αν προμηθευτείτε το όμορφο kit της Kyriakides Mushrooms. Οι διαθέσιμες ποικιλίες είναι τα μανιτάρια Shiitake, Oyster, King Oyster, Yellow Oyster και Lion’s Mane και μπορείτε να διαλέξετε όποια εσείς επιθυμείτε!

Στην χάρτινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία θα βρείτε όλες τις οδηγίες. Θα τοποθετήσετε το kit σε έναν χώρο όπου η θερμοκρασία θα είναι κατάλληλη, η καλλιέργεια θα αερίζεται επαρκώς και θα ραντίζετε με σταγονίδια νερού για να διατηρείτε την υγρασία. Μην αγχώνεστε! Υπάρχουν οδηγίες που κάνουν την όλη διαδικασία πανεύκολη! Πέραν από το να τηρούμε τις οδηγίες ευλαβικά δεν χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα γνώστες, μόνο ενθουσιώδεις!

Το μέγεθος του σπιτιού μας δεν επηρεάζει τη δυνατότητά μας να φροντίσουμε ένα kit βιολογικών μανιταριών. Ως εκ τούτου, το kit αποτελεί εξαιρετικό δώρο για ένα παιδί. Φανταστείτε μόνο τον ενθουσιασμό του την στιγμή που θα επιστρέψει από το σχολείο, θα πάρει το ραντιστήρι του για την καλλιέργειά του και δει τότε να ξεπροβάλλουν τα πρώτα βιολογικά μανιτάρια! Ο κόπος του θα έχει κυριολεκτικά δώσει καρπούς και επίσης θα συνειδητοποιήσει πως ο τρόπος με τον οποίο τόσο εύκολα αγοράζουμε τρόφιμα από τις υπεραγορές, προϋποθέτει τον κόπο και την υπομονή πολλών ανθρώπων για να τα έχουμε εμείς στη διάθεσή μας! 

Αφού έχουμε αποφασίσει πως η αγορά ενός kit αποτελεί κοινωνική μας υποχρέωση και μια πολύ πράσινη επιλογή, υπάρχει μόνο μια τελευταία απορία: πώς τα προμηθευόμαστε και από πού; 

Η απάντηση είναι πως τα βιολογικά kits διατίθενται στο site της εταιρείας Kyriakides Mushrooms, το οποίο αναβαθμίστηκε πλέον με online shop. Από το e-shop της ιστοσελίδας θα μπορεί κάποιος να παραγγείλει όχι μόνο τα kits αλλά όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας. Στο μέλλον, θα μπορούμε να τα προμηθευόμαστε και από τις υπεραγορές!

https://www.kyriakides.com.cy/e-shop/

https://www.facebook.com/KyriakidesMushrooms

https://www.instagram.com/kyriakidesmushrooms/

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!