ΖΩΔΙΑ

Όλα τα ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να αλλάζουν μέσα στο Δεκέμβριο

Ο τελευταίος μήνας μια ακόμη δύσκολης χρονιάς, δείχνει να έρχεται να χαρίσει λίγη εύνοια στα οικονομικά των ζωδίων.

Ο μήνας έχει σκληρές αλλά και θετικές όψεις και θέσεις πλανητών που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο κανένα ζώδιο, στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική ζωή.


Ο Δεκέμβριος ξεκινά με Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4/12 που θα φέρει καταλυτικές αλλαγές, ενώ το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ισχυρές ρήξεις!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, υπόσχεται πάθος, συναίσθημα, αλλά και επανασυνδέσεις, αφού αυτόν τον μήνα θα γυρίσει ανάδρομη, ενώ ο Άρης σε συνεργασία και Κρόνο και Πλούτωνα, φέρνουν πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και σταθερότητα.

Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά όλων των ζωδίων πριν το φινάλε της χρονιάς.

ΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του 2021 σας βρίσκει φανερά αποσυντονισμένους στον οικονομικό τομέα, αφού ήδη προηγήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/11 η οποία και ενεργοποιείται στις 10/12 προκαλώντας πιέσεις και περιορισμούς στα οικονομικά σας. Ο Δεκέμβριος λοιπόν χρειάζεται πολύ οργανωμένη διαχείριση, με αποφυγή τολμηρών επενδύσεων/αγορών και  συγκροτημένες προσπάθειες από την πλευρά σας για την διατήρηση της ισορροπίας. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό (για 3η συνεχόμενη φορά μέσα σε αυτό το έτος), σας εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σας (δηλαδή αρχές Απριλίου). Οι συνθήκες σας αναγκάζουν στην εύρεση νέων τρόπων για την εξασφάλιση του εισοδήματός σας, ο μήνας θα είναι αρκετά «παγερός» για τα οικονομικά με αναγκαία την προσαρμογή σας τα νέα δεδομένα. Αποφύγετε αυτό το μήνα την αμέλεια ή και την καθυστέρηση σε πληρωμές ή και οικονομικές διευθετήσεις, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα αναμένεται πιο απαιτητικό. Αξιοποιήστε ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις  για νέα σχέδια, ιδιαίτερα ως τις 13/12 με τον Ερμή στον Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα έτος βρίσκεται στην εκπνοή του και εσείς αγαπητοί Ταύροι βρίσκεται αρκετά ανήσυχοι για τα οικονομικά σας.  Ο Δίας λίγο πριν αποχωρήσει από τον Υδροχόο δίνει ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου των επαγγελματικών σας ιδιαίτερα ωστόσο αν έχετε γεννηθεί 15-21/5. Η Αφροδίτη σε όλη την διάρκεια του μήνα από το ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να προχωρήσετε επιτυχώς σε οικονομικά έγγραφα, συμφωνίες ή να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά, όλα τα παραπάνω φροντίστε να ολοκληρωθούν πριν η Αφροδίτη γυρίσει φαινομενικά ανάδρομη στις 19/12.  Η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναταραχής αναφορικά με τα έξοδα και τα χρεωστικά σας υπόλοιπα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο δηλαδή κοντά στις 4/5.  Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδίου, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, το οποίο και καταλύει την σταθερότητα στα επαγγελματικά σας, φέρνοντας αλλαγές στην πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος μπορεί να μην είναι ένας από τους ήσυχους μήνες της χρονιάς για εσάς, ωστόσο στον οικονομικό σας τομέα είστε από τα ζώδια που θα καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι και ικανοποιημένοι, αρκεί να λειτουργήσετε προσγειωμένα, θέτοντας σε αυτό τον τομέα ένα οργανωμένο πλάνο! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ενισχύει τις έξτρα εισφορές σας, στην πορεία του μήνα λοιπόν, λαμβάνετε χρήματα πέραν του σταθερού σας εισοδήματος, βρίσκεστε ευνοημένοι σε θέματα δανείων / μισθώσεων / πωλήσεων, ενώ αρκετοί θα λάβετε χρήματα που σας όφειλαν από το παρελθόν! Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που ευνοεί και τις επενδύσεις σας, αλλά και τις αγορές σας.  Ωστόσο  από τις 19/12 σημαντικό είναι να αποφύγετε τις νέες οικονομικές δεσμεύσεις γιατί η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη! Σε όλη την πορεία του μήνα, σκόπιμο είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις συμφωνίες που πραγματοποιείται με συνεργάτες σας, ενώ καλό είναι να παραμείνετε ανεπηρέαστοι στις οικονομικές σας δράσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας, αποφεύγοντας την βιασύνη  και την επιπολαιότητα στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τέλος του 2021 σας βρίσκει αρκετά δραστήριους στην εργασία σας, με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν αλλά και έντονο στρες από την πλευρά σας να τα προλάβετε όλα. Ιδιαίτερα από τις 13/12 όπου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη είστε αρκετά ανήσυχοι για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την ροή της εργασίας καθώς και την υπεράσπιση των οικονομικών σας συμφερόντων. Αρκετά πιο πιεσμένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε αυτό το μήνα οι Καρκίνοι του β δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά λάθη του παρελθόντος όπου τα επακόλουθα τους αποτελούν για εσάς ένα μεγάλο φορτίο! Ωστόσο κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου υπάρχουν και οι κερδισμένοι στα οικονομικά και για το δικό σας ζώδιο η τάση αυτή αφορά τους γεννημένους στο γ δεκαήμερο! Έσοδα μπορούν να προέλθουν μέσω πώλησης / αποζημίωσης / μίσθωσης  ή έξτρα πηγής εσόδων.

 

ΛΕΩΝ

Καθώς οδεύουμε στο τέλος του 2021 οι επιθυμίες σας είναι πολλές, και όλα αυτά που επιζητάτε να χαρείτε και να απολαύσετε αρκετές στιγμές μπορεί και να σας ωθούν στην υπερβολή! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω  στηρίζει ωστόσο τα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία σας, έτσι λοιπόν με κόπο αλλά και καλή οργάνωση θα δείτε τα επαγγελματικά σας να αποδίδουν καρπούς. Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας και τις όμορφες ιδέες σας ως τις 13/12 όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ στην συνέχεια περνώντας και ο Άρης σε αυτό το ζώδιο θα μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας τα οποία και θα αποφέρουν καρπούς! Αρκετά πιο εκρηκτικός, καταλυτικός και δύσκολος θα είναι ο Δεκέμβριος για τους Λέοντες που έχετε γεννηθείς το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στις 4/8. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού εγκλωβίζει την επαγγελματική σας εξέλιξη ενώ αρκετοί αναγκάζεστε από τις συνθήκες να κάνετε μία στροφή στην καριέρα σας, το γεγονός αυτό στην δεδομένη στιγμή έχει πιεστικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει ανήσυχους αλλά και πιο επιρρεπείς στις λανθασμένες αποφάσεις και δράσεις αναφορικά με τα οικονομικά σας. Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω απολαμβάνετε στιγμές αλλά σας φεύγουν και χρήματα για την διασκέδαση, τα παιδιά ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Μεγαλύτερη προσοχή στις σπατάλες σας από τις 19/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη. Η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη του έτους, που σχηματίζεται στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη, διαταράσσει την σταθερότητα, με τα οικονομικά έξοδα της περιόδου να  αφορούν το σπίτι και οικογενειακές υποθέσεις ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Η τάση αυτή, εντείνεται ακόμα περισσότερο από τις 13/12 όπου θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη και οι οικονομικές πιέσεις θα αφορούν κατά κύριο λόγο το «νοικοκυριό» σας! Στις 7 και στις 12 Δεκεμβρίου αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις / υπογραφές συμφωνητικών αλλά και λάθη οικονομικής διαχείρισης ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο γ δεκαήμερο. Αξιοποιήστε αυτό το μήνα τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σας δίνονται και που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλωσορίζετε τον τελευταίο μήνα του 2021 με αρκετή πίεση και στρες για τα οικονομικά σας, αφού  ήδη από τον περασμένο μήνα  βιώσατε αρκετές προκλήσεις, πιέσεις και περιορισμούς όπου είναι φανερό ότι δεν έχουν ξεπεραστεί! Ο Άρης  από τον Σκορπιό ως και τις 13/12 εντείνει τα έξοδα και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε νευρικότητα, στρες αλλά και ανασφάλεια! Η εργασία σας δεν αποδίδει στους ρυθμούς που θα θέλατε και τα οικονομικά επακόλουθα σας αναγκάζουν να ακολουθήσετε πιο «λιτές» γιορτές! Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της οικονομικής πίεσης, η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) από τον Αιγόκερω, βοηθά σημαντικά τα οικονομικά του σπιτιού ενώ σας δίνει και την στήριξη μέσα από την οικογένεια  ή το πρόσωπο που συμβιώνετε και έτσι καταφέρνετε να βρείτε τις οικονομικές σας ισορροπίες. Πιο κερδισμένοι στην πορεία του μήνα θα σταθείτε οι Ζυγοί του γ δεκαημέρου, όπου ο Δίας λίγο πριν αποχωρήσει (στις 29/12) σας προσφέρει νέες προοπτικές που θα συμβάλουν στην επέκταση και πρόοδο σας, το γεγονός αυτό θα φέρει σε θετικό πρόσημο και τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσορίζετε τον τελευταίο μήνα του έτους με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αρκετά δραστήριοι προκειμένου να βάλετε την ζωή σας αλλά και τα οικονομικά σας σε μία σειρά ! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί την λήψη αποφάσεων, τις συμφωνίες, τις συζητήσεις αναφορικά με τα οικονομικά σας, επομένως η πορεία του μήνα σας επιφυλάσσει και κάποια θετικά νέα. Παραμείνετε πιο συγκρατημένοι και προσεχτικοί μετά τις 19/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη. Οι προκλήσεις του μήνα ωστόσο δεν θα λείψουν και αφορούν κατά κύριο λόγο εσάς που έχετε γεννηθεί στο β δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 έρχεται για να «ζορίσει» το εισόδημά σας, ενώ και ο Άρης από το ίδιο ζώδιο εντείνει την ανησυχία, τα έξοδα και τις αναποδιές στον οικονομικό τομέα από τις 13/12 και έπειτα. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όπου δέχεστε την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού,  οι προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις του μήνα, θα έχουν ως αποτέλεσμα και τον οικονομικό αποσυντονισμό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει έτοιμους και σε εγρήγορση για νέους αγώνες, νέες δραστηριότητες προκειμένου να δείτε μία ανοδική εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Δεκέμβριος φέρνει ωστόσο  μαζί του και την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας (στις 4/12), γεγονός που εφιστά την προσοχή σας σε κάθε νέο σας ξεκίνημα. Κλείστε εκκρεμότητες και αποφύγετε νέες σημαντικές δεσμεύσεις στα οικονομικά σας, μην επιτρέψετε στην βιασύνη σας – που θα είναι έντονη λόγω ότι θα φιλοξενείτε και τον Άρη από τις 12 του  μήνα στο ζώδιο σας – να σας οδηγήσει σε λάθη! Η διατήρηση εναλλακτικών λύσεων αλλά και η αποφυγή επιπόλαιων κινήσεων θα βοηθήσουν στην σωστή διαχείριση, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο! Θετικό νέο του μήνα για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ανεφοδιάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και σας βοηθά να τονώσετε τις πηγές εσόδων σας και να νιώσετε πιο άνετοι! Αξιοποιήστε αυτή την εύνοια ως τις 19/12 γιατί στην συνέχεια θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη, προκαλώντας μία προσωρινή στασιμότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ευεργετικός για τα οικονομικά σας, παρόλο που αρκετές στιγμές θα είστε ανήσυχοι, ανικανοποίητοι ή και φοβισμένοι για τις μετέπειτα εξελίξεις. Πιο πιεσμένοι από τις οικονομικές συνθήκες θα σταθείτε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο β δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή έχετε γενέθλια κοντά στις 2/1. Η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού θα φέρει για εσάς  κάποιους οικονομικούς περιορισμούς που θα σας στερήσουν το αίσθημα της ανεμελιάς ! Στα θετικά νέα του μήνα, είναι πως η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνονται οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά και για να έχετε περισσότερη άνεση να χαρείτε μέσω των αγορών ή των δραστηριοτήτων σας. Αρκετά προσεχτικοί στην οικονομική διαχείριση χρειάζεται να σταθείτε από τις  19/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη! Η πορεία του μήνα σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Πιο ευεργετημένοι και με περισσότερη τύχη στο χρήμα θα είστε οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τέλος του 2021 φέρνει για εσάς την Τρίτη κατά σειρά κορύφωση του τετραγώνου του Κρόνου από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μία αστρολογική όψη, που δοκιμάζει τα όρια των αντοχών σας δεν παύει ωστόσο να σας ωθεί σε σημαντικές αλλαγές ζωής. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δηλαδή κοντά στις αρχές Φεβρουαρίου επωμίζεστε πολλές ευθύνες οι οποίες προκύπτουν  εντελώς ξαφνικά και σας αποδιοργανώνουν! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας στηρίζει ωστόσο μέσω της εργασίας σας να μην μείνετε ακάλυπτοι στις οικονομικές σας ανάγκες, ενώ δέχεστε και στήριξη για διευθετήσεις χρεών και κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ο Δίας, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, σας προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τον παράγοντα της τύχης αποφεύγοντας τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.  Στις 7 και 12 του μήνα παραμείνετε επιφυλακτικοί στις οικονομικές προτάσεις, αποφύγετε το δανεισμό ή τους οικονομικούς συνεταιρισμούς με φιλικά πρόσωπα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Το τέλος του 2021 σας βρίσκει με στόχους και σχέδια για την πορεία σας, όμως οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες στα επαγγελματικά σας, δεν σας επιτρέπουν να μείνετε ήσυχοι στον οικονομικό σας τομέα. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει την δοκιμασία ή και την ρήξη στον επαγγελματικό σας τομέα,  ενώ στην συνέχεια και η πορεία του Άρη στον Τοξότη, αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις αλλά και αντιδράσεις στην εργασία σας. Πιο επιρρεπείς στις επαγγελματικές δυσκολίες αλλά και στα οικονομικά σας θα σταθείτε οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο β δεκαήμερο ιδιαίτερα στις αρχές του Μάρτη. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί στα άτομα που συνεταιρίζεστε οικονομικά αλλά και πιο ρεαλιστές στα οικονομικά σας σχέδια ιδιαίτερα κοντά στις 7 και 12 του μήνα. Το τέλος του έτους, φέρνει για εσάς και την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, όπου σας επιφυλάσσει την σταδιακή ανάπτυξη της ζωής σας. Από τις 29/12 μπαίνετε σε περίοδο που ο παράγοντας της τύχης θα είναι και πάλι ορατός στην ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!