GOSSIP

Συγκλονίζει ο Αρναούτογλου λέγοντας πόσο φοβήθηκε όταν νόσησε με κορωνοϊό

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε νοσήσει με κορωνοϊό και μπορεί ο ίδιος να κατάφερε να ξεπεράσει τη νόσο, αλλά σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, δεν μπόρεσε να κρύψει τις στιγμές αγωνίας που βίωσε όσο είχε εμφανίσει έντονα συμπτώματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και μοιράστηκε τον μεγαλύτερο φόβο που ένιωσε όσο νοσούσε.


«Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Δε ξέρεις τι συμβαίνει. Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που στη συνέχεια εξήγησε τους φόβους που είχε όσον αφορά την πορεία της υγείας του και το αν θα μπορούσε να ξαναδεί τον 8χρονο γιο του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!