GOSSIP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα βαφτιστεί για τρίτη φορά και εξηγεί γιατί [βίντεο]

Εδώ και μήνες έχει γίνει γνωστό πως το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αρραβωνιαστεί και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, αλλά τώρα μάθαμε πως εκτός από το γάμο της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και της Φάρμας, ετοιμάζει και τη βάφτισή της και μάλιστα αυτή θα είναι η τρίτη βάφτισή της!

Η ίδια, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της αποκάλυψε πως ενώ σχεδιάζει το γάμο της που θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παράλληλα ετοιμάζεται να βαφτιστεί για τρίτη φορά.

«Ακόμα, δυστυχώς, δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναβαφτιστώ για 3η φορά. Και οι δύο μας κουμπάροι, και η δική μου και του άντρα μου, είναι παλαιοημερολογίτες. Ο γάμος θα είναι υπερπαραγωγή, αλλά μόνο για εμάς», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει βαπτιστεί δύο φορές μέχρι τώρα. Την πρώτη φορά, όταν ήταν μωρό, την βάφτιση την έκανε «ψεύτικος» παπάς που δεν είχε άδεια, με αποτέλεσμα οι γονείς της να την βαφτίσουν ξανά σε ηλικία 9 ετών.

«Μου ζητάνε story time γιατί ήταν ο παπάς «ψεύτικος». Μετά από εννέα χρόνια –με βάφτισαν εννέα χρονών σε μια λεκάνη μετά- βγήκε στις ειδήσεις αυτή η είδηση και το έψαξε η μαμά μου. Πήγε στην αρχιεπισκοπή και όντως εκείνος ο παπάς δεν είχε καμία άδεια. Μας βάφτισαν ξανά και εμένα και τον αδερφό μου», έχει πει η ίδια σε story της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!