ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις και άμεσες τακτοποιήσεις. Σε τάξη θα βρίσκονται οι σκέψεις θα υπάρχει οργάνωση και μεθοδικότητα, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση που αποζητάς και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους οποίους φόβους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις πιθανές αλλαγές στην οικονομική διαχείριση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις ρίσκα στα οποία θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός μέσα στην ημέρα. Είναι προτιμότερο να συζητήσεις με ψυχραιμία με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε γιατί έτσι θα βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η όμορφη διάθεση που δείχνεις θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αμφιβολίες και φοβίες που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη ρομαντική διάθεση που εκπέμπει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται δημιουργώντας δονήσεις και ένταση που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αισιοδοξία και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και κυρίως στις συνεργασίες σου. Μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό μην διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό τις επόμενες κινήσεις σου.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει εκφράζεται άμεσα και στη σχέση σου και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και πιθανά σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις ψυχολογικές ανάσες από αυτά που σε βαραίνουν και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και παθιάρικο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να βιώσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να τονώσει με τις πρωτοβουλίες του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ευκολία όλα αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Εντυπωσιάζεις με τις απόψεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε πιθανά σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια και οι φιλοδοξίες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τις ιδέες σου. Αυτό είναι αρκετό για να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν μαζί σου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό και να σε οδηγήσουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Εκφράζεις την ανάγκη για ανεξαρτησία χωρίς να δημιουργείς ανασφάλειες στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τις πρωτοποριακές σκέψεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να δεις ρεαλιστικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου έντονα. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις τον δυναμισμό και την ωριμότητα να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα που διαθέτεις. Παράλληλα η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επιλογές σου.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με ωριμότητα και σταθερότητα αυτά που σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τη σχέση σου. Μην δείξεις φόβο γιατί θα αντιληφθείς γρήγορα ότι το ταίρι σου θα σε κατανοήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει έντονα ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το κέφι είναι στα ύψη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δεχθείς προσκλήσεις όπου θα διασκεδάσεις και θα συμμετέχεις σε υπέροχες συζητήσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη να περάσεις όμορφα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σου, όμως έχεις την ευκαιρία να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά για σένα. Αξιοποίησε πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται αφού ανοίγουν νέους δρόμους για την καριέρα σου.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις όνειρα και σχέδια με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ισορροπήσεις πιθανούς φόβους και ανασφάλειες που νιώθεις και σε αναστατώνουν. Μπορείς να εκφράσεις με ρεαλισμό στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ότι σε ανησυχεί καθώς είναι βέβαιο ότι θα δείξουν κατανόηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διαίσθηση και μεθοδικότητα εναρμονίζονται και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και να αφήσεις πίσω σου το άγχος. Αξιοποίησε την ημέρα για συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα για σένα.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μπορείς να απολαύσεις το χρόνο και τις συζητήσεις μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι σημαντικό και σταθερό στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα πρωταγωνιστούν και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι και την αυτοπεποίθησή σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι τι ικανοποιεί τους άλλους και μπορείς να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να ανοίξουν τα φτερά σου και σε συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού.

Η ανάγκη για ισορροπία και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των κοινών πνευματικών αναζητήσεων που έχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αναστάτωναν και να σου δημιουργούσαν ανασφάλειες. Η μεθοδικότητα και η διαίσθησή σου σε βοηθούν να κινηθείς με αποτελεσματικότητα και σύνεση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί αρχικά να σου δημιουργούν ένταση. Είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις την διαίσθηση σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να κλείσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει με τον τρόπο που σε προσεγγίζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η γενναιοδωρία και η αυτοπεποίθησή σου μαγνητίζουν και δημιουργούν ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο κλίμα στην παρέα που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου σε βοηθά να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς τη σωστή κατεύθυνση. Το έλλειμμα εγωισμού είναι ευδιάκριτο και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι στα επαγγελματικά σου, κάτι που είναι αρκετό για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σου.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει στο ταίρι σου και θα καταφέρεις να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η κοινή αντίληψη των πραγμάτων θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ζητήματα της καθημερινότητας ή θέματα που σε προβληματίζουν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν και αυτό θα σε ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη και ενσυναίσθηση για τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς. Η διάθεση να καταλάβεις τους γύρω σου θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στο εργασιακό περιβάλλον και σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να βρεις λύσεις.

Τρυφερότητα και λογική σε βοηθούν να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η σωστή διαχείριση από την πλευρά σου θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά είναι αυτό που σε αναστατώνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία. Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην όποια εξέλιξη υπάρξει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διασκέδαση, την δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν σημαντικά το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο επαγγελματικό πεδίο και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις καθώς είναι ευνοϊκές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε προβληματίζει έντονα με τις διαθέσεις που έχει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!