ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει πνευματική εγρήγορση, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δραστηριοποίηση. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις, ο έντονος ενθουσιασμός δεν θα είναι σωστός οδηγός για ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την εξέλιξη της καριέρας ή τα εισοδήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν. Φρόντισε να συγκρατήσεις και νευρικότητα και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και άγχος. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου και αυτό δεν σε αφήνει αδιάφορο.

Αιφνιδιαστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι να δημιουργήσουν νευρικότητα στη σχέση, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες και φόβους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καλό είναι να αποφύγεις. Προσπάθησε να αφουγκραστείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις θα σε μπλοκάρουν την οποία κατάσταση σε προβληματίζει αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τους συνεργάτες σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να αποφύγεις παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές προσδοκίες.

Προσπάθησε να χαρείς την ημέρα δείχνοντας τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ότι νιώθεις άφοβα και αβίαστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός πού εκπέμπεις και η προσωπικότητά σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και καχυποψία σε σχέση με τους γύρω σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους σου γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με την Σελήνη στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε βαραίνουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές που θα σε προβληματίσουν έντονα λόγω των προσώπων που εμπλέκονται. Δεν αποκλείεται να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Είναι σημαντικό να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη ότι σε φοβίζει και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία τι θέλουν πραγματικά από τη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε φιλικά πρόσωπα. Οι παρέες του να παίξουν σημαντικό ρόλο εντός της ημέρας. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα φτιάξουν το κέφι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδική προσπάθεια για σένα είναι σημαντική και αυτό φαίνεται το περιβάλλον που κινείσαι καθώς θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό με στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό περίγυρο. Πιθανές ανατροπές μπορεί να σε βγάλουν από τα νερά σου, φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους με φίλους θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση καθώς ήρθε η ώρα να ανανεωθείς έχοντας δίπλα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα μέσα από τον φιλικό περίγυρο για να ανοίξει μπροστά σου νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επικεντρώνεται στην προσοχή σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσουν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να περιοριστείς σε συμβατικές καταστάσεις και αυτό πια είναι εμφανές. Προσπάθησε να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα κάνοντας κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό που μπορεί να σε εκφράσει καλύτερα.

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανά ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου δημιουργώντας αναταράξεις και νευρικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς δίνουν νέο νόημα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε βέβαια να μην υπερβάλλεις και επικεντρώσου σε προτάσεις που είναι ρεαλιστικές και μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Κάνε την αλλαγή και πρωτοτύπησε στη σχέση σου δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτα και δημιουργώντας εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για σένα και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και συγκρουσιακή διάθεση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται για συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε συμφέρουν καθώς έχεις τις προοπτικές να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

Καχυποψία και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται από το πουθενά για να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν. Προσοχή σε πιθανή ένταση ιδιαίτερα το απόγευμα που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις και απομάκρυνση, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι σημαντικό να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο δημιουργώντας συνθήκες έκπληξης και πρωτοτυπίας που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει την ανάγκη σου για κάτι ιδιαίτερο και πρωτοποριακό στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλάζει τα δεδομένα ανατρέποντας το πρόγραμμά σου και δημιουργώντας επιπλέον ένταση και άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν αναλάβεις στον εργασιακό χώρο καθώς η προσφορά και η εργατικότητα σου δεν αμφισβητούνται. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητα που μπορεί να είναι κουραστική για τη σχέση σου δημιουργώντας πρωτότυπες δράσεις για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση και η κούραση που νιώθεις αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και σε οδηγούν μακριά από το παιχνίδι του φλερτ. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι και στις παρέες σου. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Άδραξε την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Πιθανές ανατροπές στο απόγευμα να οδηγήσουν σε πρωτότυπες αποφάσεις που θα εκπλήξουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Φρόντισε να κάνεις το κάτι διαφορετικό που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρο πάθος και συναισθήματα στη σχέση σου καθώς αυτό θα φέρει ανάσα φρεσκάδας σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να προκαλέσει πρωτότυπες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί σου δημιουργεί ασφάλεια. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Πιθανές ανατροπές στη δουλειά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις με τους ανωτέρους σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές κόντρες που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

Μην επιτρέψεις στη σχέση σου να βαλτώσει, προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα κάνοντας μία έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθεις είναι μεγάλη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανή καχυποψία, παράλληλα καλά θα κάνεις να καθησυχάσεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ώστε να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δει με αισιοδοξία το μέλλον καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι στη σχέση σου, προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, το πάθος να δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και φόβο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!