GOSSIP

H Αλεξανδράκη λύγισε όταν μίλησε για τον εθισμό της στο αλκοόλ [βίντεο]

Στην εκπομπή της Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη και μίλησε για την πρόσφατη πολυήμερη νοσηλεία της αλλά και για τον αλκοολισμό που κατάφερε να ξεπεράσει έχοντας στο πλευρό της την φίλη της Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, έπεσα ψυχολογικά και δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους. Τις 2-3 πρώτες μέρες είχα κλειστές τις κουρτίνες στο νοσοκομείο και δεν ήθελα να βλέπω τίποτα και κανέναν. Ήθελα να περάσει και να φύγω από εκεί», δήλωσε αρχικά για την περιπέτεια με την υγεία της και αναφέρθηκε στο τι της συνέβη:

«Ήταν μια φλεγμονή στο νεφρό. Αυτό μπορεί να έρθει από τον ίδιο τον εαυτό. Αν δεν το προλάβεις μπορείς να πάθει σηψαιμία στο αίμα. Τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα καλή διατροφή, δεν γυμναζόμουν. Αυτή τη στιγμή πίνω μόνο νερό».

Η Δήμητρα αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό, τον οποίο ξεπέρασε με τη βοήθεια ειδικού. «Έπινα πολύ και είχα ζητήσει βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έχανα τον εαυτό μου. Έκανα πράγματα που δεν θυμόμουν. Ήταν μια ξέφρενη ζωή, δεν υπολόγιζα τίποτα. Πήγαινα σε ψυχολόγο μέχρι πριν από 1,5-2 χρόνια. Τελικά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίζω».

«Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Μου στάθηκε σε μία πολύ δύσκολο περίοδο της ζωής μου. Νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε. Είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα κι άλλο».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για κάποια σχόλιά του για τον τρόπο που μιλάει και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα.

«Ο επόμενος που με βοήθησε ήταν ο άντρας μου ήρθε στη ζωή μου. Αν δεν δουλέψουμε κι εμείς οι δύο με τον εαυτό μας και δεν έχουμε την όρεξη για ζωή. Κάποιοι προσπαθούν να με διαβάλουν χωρίς να τους έχω πειράξει και έχω μάθει να συγχωρώ. Όταν έχεις μπει σε ένα σπίτι κι έχεις κάνει πολύ καλό και θέλουν να σε θάψουν επειδή δεν πας με τα νερά τους…».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!