GOSSIP

«Εγώ να φοβηθώ για το ατύχημα; » είπε η Βατίδου για το τροχαίο Κούγια

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου, που υπήρξε για χρόνια σύζυγος του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, μίλησε στις κάμερες και επιβεβαίωσε πως έμαθε για το ατύχημα του πρώην συζύγου της από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, η Εύη Βατίδου, φάνηκε να ξαφνιάζεται όταν έμαθε από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πως ο πρώην σύζυγός της είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπου ευτυχώς τη... γλίτωσε μόνο με κατάγματα.


Και σήμερα, είδαμε στην ίδια εκπομπή, την Εύη Βατίδου, να κάνει δηλώσει σε βραδινή έξοδό της και να σχολιάζει και το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι εργάστηκε ως υπεύθυνη υποδοχής σε μαγαζί της Μυκόνου.

"Δουλεύω και στην υποδοχή", αποκαλύπτει η Εύη Βατίδου.

«Κάνω και αυτό», δηλώνει η Εύη Βατίδου στους δημοσιογράφους και εξηγεί: «Είχα ξεκινήσει να κάνω αυτή τη δουλειά το καλοκαίρι στη Μύκονο, ήμουν στην υποδοχή. Καλό είναι ό,τι μαθαίνεις και ό,τι κάνεις, να το προχωράς και βλέπουμε».

Όταν την ρώτησαν για το τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας και το γεγονός ότι η ίδια το έμαθα στον αέρα του Happy Day, η Εύη Βατίδου απάντησε στην ερώτηση αν φοβήθηκε: «Εγώ; Δεν έχω να φοβηθώ».

«Προφανώς και επικοινωνήσαμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!