GOSSIP

Ξεκίνησε ο γάμος της Paris Hilton - Τρεις μέρες θα κρατήσει το... γλέντι [εικόνες]

Ένας από τους πιο κοσμικούς γάμους της χρονιάς, ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες στην έπαυλη του αείμνηστου μεγιστάνα Barron Hilton στο Bel Air του Λος Άντζελες, όπου η εγγονή του μεγιστάνα, η διαβόητη Paris Hilton, ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα.

Μετά από 7 αποτυχημένους αρραβώνες και αναρίθμητες σχέσεις, η 40χρονη χρυσή κληρονόμος, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 40χρονου επιχειρηματία Carter Reum.


Ο γάμος της ξεκίνησε στις 11/11 (πριν λίγες ώρες στις ΗΠΑ) και θα ακολουθήσουν τριήμεροι εορτασμοί, ενώ το όλο σκηνικό μεταδίδεται τηλεοπτικά από το νέο ριάλιτι Paris in Love που έκανε χθες πρεμιέρα.


Η ίδια η Paris, ανέβασε πριν λίγο, την πρώτη φωτογραφία της με νυφικό, όπου όμως βλέπουμε μόνο το βέλο της και το υπέροχο αμερικάνικο almond μανικιούρ της.


«Το παντοτινό μου ξεκινά σήμερα» έγραψε πριν μια ώρα στη λεζάντα η Paris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Η Page Six και άλλα media, ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες από τους λαμπερούς καλεσμένους που καταφτάνουν στην έπαυλη της οικογένειας Hilton για τον λαμπερό γάμο της χρονιάς.


Ανάμεσα σε αυτούς, είναι η ηθοποιός Emma Roberts και οι διάσημες τραγουδίστριες Bebe Rexha και Paula Abdul, το μοντέλο και ηθοποιός Jordan Barrett


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!