GOSSIP

Και η Μαρία Κορινθίου κόλλησε κορωνοϊό

Μετά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Αϊβάζη, που εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο Σωτηρία με κορωνοϊό και η σύζυγός του και επίσης γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως κόλλησε κορωνοϊό.

Η ίδια, πριν από λίγα 24ωρα είχε στείλει μήνυμα για τη νοσηλεία του συζύγου της και είχε αναγκαστεί να ανακοινώσει την αναβολή μιας παράστασης στην οποία η ίδια πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο σύζυγός της.
Και χθες Παρασκευή 29/10 με μια ανάρτησή της έδειξε πως και η ίδια νόσησε και πως ευτυχώς μέχρι στιγμής, η κόρη τους Ισμήνη δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη,μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου συμπλήρωσε: «Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάξουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ο Νοέμβριος έρχεται άγριος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@mariakorinthiou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!