ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους το Νοέμβριο αλλά κάποια θα ζοριστούν πολύ

Ο Νοέμβριος πλησιάζει και αστρολογικά θα είναι ένας μήνας που θα φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις σε κάποια ζώδια, αλλά τα περισσότερα μάλλον θα ζοριστούν, ειδικά κάποιες μέρες του προσεχούς μήνα.

Τα πρώτα... ζόρια

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4 / 11, βρίσκεται σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό και σε μακρινό τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι ένδειξη δυσκολιών και συμβαίνει πάλι στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, που αντιπροσωπεύουν τις σταθερές μας αξίες. Έτσι ότι θεωρούσαμε δεδομένο έως τώρα θα αμφισβητηθεί, θα περάσει από φιλτράρισμα και θα πάψει να υπάρχει στην ζωή μας, αν δεν ταιριάζει στην δική μας κοσμοθεωρία. Έτσι μέσα από προκλήσεις και ανατροπές θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος),κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, όπου βρίσκεται ο πλανήτης Ουρανός.

Από τη άλλη ο Κρόνος (τακτοποιεί) και παγιώνει ότι αφήνει στον δρόμο του ο πλανήτης του απρόοπτου Ουρανός, ενεργοποιώντας την αλλαγή της ζωής μας, με νέα πρόσωπα, νέες συνθήκες, νέες ιδέες και γιατί όχι, διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, γιατί προχωράμε σε μία γενικότερη αλλαγή, μέσα μας αλλά και έξω από τον δικό μας μικρόκοσμο.    

Αυτοί που ευνοούνται

Όπως αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, συνεχίζοντας την περιπλάνηση μας στον μήνα του (μυστηρίου), λόγο της γενέθλιας περιόδου του Σκορπιού, θα δούμε την Αφροδίτη να αλλάζει ζώδιο στις 6/11, μπαίνοντας στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα διατηρήσει αυτή τη νέα της θέση, έως τις 6 Μαρτίου του 2022 !!!. Με ανάδρομη και ορθή πορεία, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και της ομορφιάς, θα περάσει τέσσερις μήνες, σε ένα γήινο ζώδιο, όπου οι περισσότερο ευνοημένοι στις σχέσεις τους, θα είναι τα ζώδια της Γης, (Ταύρος, Παρθένος και φυσικά Αιγόκερως). Σε αυτά τα ζώδια λοιπόν, αν έχετε τον ωροσκόπος σας, ή η την Σελήνη σας, θα έχετε βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

Επίσης η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μέσα στον μήνα, (από 6 έως 24 Νοέμβρη), φέρνει βαθιά σκέψη και διείσδυση σε γεγονότα που συμβαίνουν. Η επικοινωνία πλέον χρειάζεται αποδείξεις και ουσία και δεν αρκείται στην επιδερμική ματιά μιας κατάστασης.  

Στις 10 έως 14 Νοέμβρη, δημιουργείται μία πολύ έντονη ενέργεια, όπου ο Ερμής με τον Άρη δημιουργούν μεταξύ τους όψη συνόδου, στο ζώδιο του Σκορπιού και συγχρόνως Τετράγωνο με τον Κρόνο. Δύστροπες μέρες, όπου γεγονότα μπορεί να εξελιχθούν και λίγο πριν τις ημερομηνίες που έχω δώσει.

Επίσης στις 14/11, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί  ένα δύσκολο πέρασμα που η τάση για ατυχήματα είναι πολύ έντονη, όπως επίσης σε λόγια, χωρισμούς και οικονομικές δυστοκίες, που πρέπει να προσέξουν οι αντιπρόσωποι και πάλι του Σταθερού Σταυρού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αφορά όλα τα ζώδια, γιατί αυτή η πλανητική (ένταση), γίνεται σε κάποιο σημείο του ωροσκοπίου σας και κτυπά αρνητικά κάποιον τομέα σας. Αυτό ισχύει για κάθε αστρολογικό φαινόμενο και καλό είναι να ξέρετε κάτι παραπάνω για το προσωπικό σας ωροσκόπιο, αλλά και για τις θέσεις των πλανητών σας, σε αυτό, για να έχετε μία πιο καθαρή εικόνα, με τις τάσεις του δικού σας ωροσκοπίου.

Στις 15 και 16/11, θα υπάρξει μία πολύ βοηθητική στιγμή για όλους, αλλά μετέπειτα στις 19 του Νοεμβρίου, έχουμε μία Πανσέληνο, με έκλειψη, στις 27 μοίρες του Ταύρου, που θα γίνει δηλαδή στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή, που συνδυάζει και έκλειψη, θα επηρεαστεί από καλές και άσχημες όψεις, όμως το επιβαρυμένο ενεργειακό πλανητικό πεδίο, δεν θα φροντίσει σε μία περαιτέρω άμεση ηρεμία.

Στις 22 Νοεμβρίου, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, ανακουφίζει αρκετά την περίοδο αυτή και δημιουργεί εκ νέου ευνοϊκότερες συνθήκες, λόγο ότι η μεταβλητότητα του Τοξότη, δημιουργεί μία εκτόνωση των καταστάσεων.   

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό, φέρνει μία περίοδο νέων γνωριμιών, σημαντικών συνεταιρισμών, συμφωνιών και βοήθεια που προέρχεται μέσω της νομικής οδού. Αυτό ισχύει για τον μεταβλητό Σταυρό,(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), του πρώτου πενθημέρου.  

Στις 24/11, μία πολύ καλή επίσης μέρα, με τον Ερμή να μετακινείται στον Τοξότη, βάζει την θετική πλευρά στην επικοινωνία.

Στις 27/11, έχουμε το Κρόνο να σχηματίζει θετική όψη με τον αστεροειδή Χείρωνα, όπου αυτή η ήρεμη σύμπραξη, κλείνει τις παλιές πληγές, μας φροντίζει ο χρόνος, μας κάνει σοφότερους και μας ανοίγει ένα υγιές μέλλον. Κυρίως εσείς που έχετε πλανήτες, ωροσκόπο, Ήλιο και Σελήνη στις 7 – 8 - 9 μοίρες του Ζυγού, Κριού, Υδροχόου και Λέοντα, θα αφήσετε πίσω τα παλιά, θα γεμίσετε με πίστη για το μέλλον και θα προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές και προσωπικές διεκδικήσεις.

Ο μήνας θα τελειώσει στις 30/11, με ένα θετικό τρίγωνο, (Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού – Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων), όπου θα κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες μας και θα μας χαρίσει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!