GOSSIP

Η Τούνη είναι έγκυος; Δείτε τί απάντησε ο σύντροφός της [βίντεο]

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μάλιστα ξαφνικά φούντωσαν οι φήμες πως οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και οι δυο τους περνούν αμέτρητες ώρες μαζί.


Μάλιστα από τις αναρτήσεις τους στα social media, είδαμε πως ενώ η Ιωάννα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το νέο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, πλέον συζεί με τον Δημήτρη στο σπίτι του στην Αθήνα και η ίδια φρόντισε να το γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικα στολίδια και στόλισε όχι ένα αλλά τρία δέντρα και μάλιστα το ένα κρέμεται από το ταβάνι.



Παράλληλα η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ιωάννας φούντωσε τις φήμες πως είναι έγκυος, αφού το μπλε φόρεμα που φορούσε φαίνονταν να έχει ένα... φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.


Ο ίδιος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου απάντησε σε αυτές τις φήμες και δεν δίστασε να πει πως θέλει να γίνει μπαμπάς.


«Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;» τον ρώτησε η Καινούργιου, με το μοντέλο να απαντά: «Στην προκειμένη είναι η μπανέλα, ήταν ένα λάθος στο φόρεμα. Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα. Θα είναι πάρα πολύ ωραίο να κάνουμε ένα παιδάκι. Σιγά σιγά… Δεν πρέπει να γίνω μπαμπάς κι εγώ;»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!