GOSSIP

Ερωτευμένη ξανά είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου [εικόνες]

Ένα νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία και πρώην παράγοντα γνωστής ομάδας ποδοσφαίρου,

Θυμίζουμε πως η 53χρονη ηθοποιός χώρισε τον περασμένο χειμώνα με τον 64χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Γεωργιάδης στο okmag.gr,  η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Κυριάκου Σκούρα. Πρόκειται για έναν πολυπράγμονα επιχειρηματία γνωστό και στον αθλητικό χώρο από την ενασχόλησή του με τον Πανιώνιο, ενώ είναι ιδιοκτήτης του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, με παιδικές κατασκηνώσεις και δεκάδες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σε μία έκταση 330 στρεμμάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον χώρο του τον αποκαλούν «βασιλιά της κατασκήνωσης».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών φίλων και μάλιστα πως ο επιχειρηματίας συνόδεψε την ηθοποιό και στην Κύπρο όπου έκανε γυρίσματα για μια τηλεοπτική σειρά.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!