ΖΩΔΙΑ

Τρία τυχερά ζώδια αυτή την εβδομάδα θα βιώσουν θετικές εκπλήξεις

Ο Ερμής επιτέλους τελείωσε την ανάδρομη πορεία του, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής γεμάτης ανατροπές, καθυστερήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία και αυτή η εβδομάδα αναμένεται να έχει θετικό πρόσημο σχεδόν για όλα τα ζώδια και ειδικά τρία εξ αυτών θα ευνοηθούν πολύ. 

Σύμφωνα με το marieclaire.gr  τόσο η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, όσο και η Πανσέληνος στις 20/10 ευνοούν κάποιους πολύ και από τις 18 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου τρία ζώδια θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλαγές και δημιουργικές εκρήξεις.

Ζυγός: Εκφράζετε τα θέλω σας

Ευκαιρίες για διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων, αλλά και πολύ διασκέδαση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί. Καλλιτεχνικά projects, δημιουργικές εκδηλώσεις και καλύτερη επικοινωνία σας περιμένει. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Σκορπιός: Αναμένετε εναγωνίως την γενέθλια εποχή σας

Η προσωπική σας πρωτοχρονιά πλησιάζει και αρχίζετε να σκέφτεστε τι έχετε καταφέρει και τι όχι μέχρι τώρα. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και σας αρέσει πολύ. Η προσωπικότητά σας εξελίσσεται και τώρα ίσως βρείτε μια βαθύτερη πηγή αποδοχής του εαυτού σας. Εκμεταλλευτείτε όλη την σοφία που κερδίσατε τον περασμένο χρόνο για να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε και σας αρέσει.

Τοξότης: Η θετική ενέργεια σάς ακολουθεί παντού

Και αυτό φαίνεται. Είστε το πιο σαγηνευτικό άτομο στο δωμάτιο αυτή την περίοδο, ενώ οι νέες ευκαιρίες ξεπετάγονται από παντού. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα, αν και μικρές εντάσεις θα δημιουργηθούν γύρω στις 20 του μήνα (Πανσέληνος). Εσείς, όμως, θα μπορέσετε να τις αντικρούσετε χάρη στη γοητεία σας.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!