ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Ποσειδώνα έκταση θα έχει φαντασία, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, αν οι βλέψεις είναι εφικτές θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο. Πρόσχαρες θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις, οι καινούργιες γνωριμίες και οι συναναστροφές θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό δεν θα βοηθήσει σε ομαδικές προσπάθειες.

Η δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με απολυτότητα και εριστική διάθεση έντονες ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ήρεμα με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και σε επηρεάζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η κατήφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητεύσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη σήμερα για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, προσοχή γιατί τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες υποθέσεις έχεις αναλάβει.

Η καχυποψία δημιουργεί ένταση στην προσωπική σου ζωή και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς κυριαρχούν οι αμφιβολίες και η νευρικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αμφιβάλλεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου και ιδιαίτερα για φίλους που μπορεί να μην συμφωνείς με τις κινήσεις τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις φιλίες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι έντονες καθώς υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης μεταξύ σας που δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές. Μόνο με ψύχραιμη σκέψη μπορείς να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα λειτουργήσουν αρνητικά σε φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις.

Φρόντισε να συγκρατήσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η απαιτούμενη και μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ένταση κυριαρχεί σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου καθώς δεν δείχνεις την απαιτούμενη ψυχραιμία επηρεάζοντας αρνητικά την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον επιχειρήσει να διαφωνήσει μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν σημαντική έκταση σε συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις απόλυτος στις απόψεις σου. Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η έκρηξη σου θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία πού να σε ενδιαφέρει, η απότομη συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολη μέρα για να προωθήσεις μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς δεν έχεις υπομονή και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις.

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, καθώς λειτουργεί σπασμωδικά και δημιουργεί νευρικότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στην οποία πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καχυποψία κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώριο για να επικρατήσει ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο. Οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαφωνίες και καχυποψία κατακλύζουν τις οικονομικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε πιθανές προτάσεις που δεν είναι συμφέρουσες για εσένα. Ο εγωκεντρισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι καλύτερες κινήσεις που θα βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Οι αμφιβολίες γεννούν ζήλια που εκδηλώνεται με απότομο και κυριαρχικό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά την προσωπική σου ζωή και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει καρδιοχτύπι, όμως επί της ουσίας δεν είσαι έτοιμος για να επικεντρωθείς σε μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι αντιδράσεις σου θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά απότομος και συγκρουσιακός. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και πρόθυμος να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να αποφύγεις τις εντάσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αφού δείχνεις ότι δεν έχεις διάθεση να δεχτείς διαφορετικές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου και δείξε διάθεση για συνεννόηση για να αποφύγεις σφοδρές κόντρες.

Δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης με το ταίρι σου και αυτό οδηγεί τη σχέση σε αδιέξοδο. Φρόντισε να μην συζητήσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σε διακατέχει για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες που υπάρχουν με συναδέλφους σου γίνονται εντονότερες από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σας στα όρια καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά για να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Σκέψου καλά πριν το κάνεις αν πραγματικά εξυπηρετεί τις δικές σου επιδιώξεις.

Μπορείς να γίνεις δηκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η κούραση και η ένταση δεν το επιτρέπουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η απολυτότητα και ο εκνευρισμός που επιδεικνύεις παίζουν αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς βάζουν εμπόδια στην μεταξύ σας συνεννόηση. Το να είσαι δεκτικός θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επικρατήσει ηρεμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς μπορείς να αντιληφθείς άμεσα κάποιες συνεργασίες είναι οι κατάλληλες για εσένα. Η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην εκτονώνει τα νεύρα σου στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου στη ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος και μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως η διάθεση δεν είναι η καταλληλότερη και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα έχει συνέπειες και είναι προτιμότερο να τη σκεφτείς πριν μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να αντιδράσουν οι συνεργάτες σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου θα είναι έντονα, καθώς είσαι φορτισμένος και εκνευρισμένος. Δεν αξίζει να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση και συνεννόηση μαζί τους.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος για ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Η κατανόηση από την πλευρά σου υπάρχει, παράλληλα όμως υπάρχει και κυκλοθυμία που δεν βοηθάει στην ομαλή εξέλιξη της επικοινωνίας. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να συμβάλουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να σταθούν δίπλα σου ώστε να μπορέσεις να επιτυχείς τα όνειρά σου.

Κοινοί στόχοι για εσένα και το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά στη σχέση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει αισιόδοξο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!