GOSSIP

Μάθαμε γιατί τελικά η Καλομοίρα δεν κατέθεσε πρόταση για τη Eurovision

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη πως η τραγουδίστρια Καλομοίρα και οι συνεργάτες της δεν κατέθεσαν πρόταση στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2022, μολονότι όλοι τους εργάζονταν εδώ και καιρό για αυτό το project.

Θυμίζουμε πως η 36χρονη τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2008 με το Secret Combination κατακτώντας την τρίτη θέση και το τελευταίο διάστημα είχε ακουστεί πως η ίδια βρίσκονταν στην Αθήνα και είχε μπει στο στούντιο με το διάσημο Σουηδό συνθέτη Mohombo, ετοιμάζοντας την πρότασή τους για τη Eurovision που θα γίνει του χρόνου στο Τορίνο της Ιταλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalomira (@itskalomira)

Όμως αυτή η πρόταση δεν κατατέθηκε τελικά ποτέ στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr και όσα είδαμε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η Καλομοίρα δούλευε πυρετωδώς για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό από τον Ιούλιο.

Από τα μέσα Αυγούστου που επέστρεψε στην Αμερική μέχρι σήμερα είχε έρθει τρεις τουλάχιστον φορές μυστικά από την Ουάσινγκτον στην Ελλάδα (ακόμα και για 48 ώρες) για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης και να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με την ΕΡΤ.

Όπως δηλώνουν άνθρωποι από την ομάδας της, η ίδια αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά την αίτηση για τον διαγωνισμό το πρωί της Κυριακής, της τελευταίας μέρας δηλαδή που μπορούσε κάποιος να υποβάλλει επίσημα την πρότασή του.

Ο λόγος ήταν συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα (όχι από το γραφείο τύπου) που την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!