GOSSIP

Η Καλομοίρα επιστρέφει στη Eurovision; Δείτε με ποιον συνεργάζεται [εικόνες]

Πολλά ακούγονται για το ποιοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2022 στην Ιταλία, αλλά επίσημα τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί. Όμως μια είδηση, φούντωσε ξανά τα σενάρια πως η Καλομοίρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο διαγωνισμό με νέο τραγούδι.

Θυμίζουμε πως η 36χρονη τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2008 με το Secret Combination κατακτώντας την τρίτη θέση.


Τώρα, μάθαμε πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα και έχει μπει στο στούντιο με διάσημο Σουηδό συνθέτη Mohombo και ακούγεται έντονα πως οι δυο τους ετοιμάζουν πιθανά κάποιο τραγούδι για τη Eurovision.

Ο 34χρονος Mohombo, που έχει καταγωγεί από το Κονγκό, είναι μέλος του dance γκρουπ Avalon και γνωστός ως τραγουδιστής και χορευτής, ενώ ως συνθέτης και παραγωγός έχει συνεργαστεί με το διάσημο Αμερικανό ράπερ Pitbul και έχει αποσπάσει και δύο Grammy βραβεία.


Μάλιστα την αποκάλυψη της συνεργασίας του με την Καλομοίρα, την έκανε ο ίδιος ο Mohombi με ανάρτησή του στο Instagram όπου έδειξε πως είναι στην Αθήνα και ηχογραφεί τραγούδια μαζί της.


Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως το ogaegreece.com σε άρθρο του τονίζει πως επίσημα ακόμα δεν έχει κατατεθεί στην ΕΡΤ καμία πρόταση από κανένα καλλιτέχνη, αφού  η ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανοιχτή δημόσια πρόσκλησή της, είχε θέσει προϋπόθεση οι προτάσεις που θα κατατεθούν να είναι ολοκληρωμένες και να υπάρχει και ομάδα που θα τις πλαισιώνει, φαίνεται ότι αυτό έχει καθυστερήσει την κατάθεση των συμμετοχών για να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν άρτιες.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by escgr (@escxgreece_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohombi (@mohombimusic)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!