GOSSIP

Ζαφείρης Μελάς: «Είμαι θεριό, τα νίκησα όλα και τον κορωνοϊό» [βίντεο]

Για τα συμπτώματα που είχε όταν νόσησε με κορωνοϊό, μίλησε σε κάμερα πρωινής εκπομπής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς.

Καθώς στην Ελλάδα, η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να μην επιβάλλει νέα μέτρα τύπου lockdown και να λειτουργούν κανονικά και οι νυχτερινοί χώροι διασκέδασης για τους εμβολιασμένους πελάτες, ο 68χρονος τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, ετοιμάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αντύπα και οι δυο τους ετοιμάζονται να κάνουν αύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, πρεμιέρα σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο.


Με αφορμή αυτή τη συνεργασία, ο Ζαφείρης Μελάς, μίλησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε και στα κιλά του και  τα προβλήματα υγείας που είχε και στο πως ο ίδιος βίωσε την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.


«Είμαι θεριό εγώ, δεν μασάω τίποτα. Είμαι θεριό, δόξα τον Θεό είμαι καλά. Και τους κορωνοϊούς και αυτά τα νίκησα όλα. Τον πέρασα ανώδυνα. Μόνο οσμή δεν είχα, πυρετούς και τέτοια πράγματα δεν έκανα» είπε και αναφέρθηκε και στην απιστία: «Προσπαθώ να μην κάνω την παραμικρή αμαρτία. Δεν έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου. Είναι πολύ επικίνδυνος ο κόσμος και μπορείς να μπερδευτείς ανά πάσα στιγμή. Να χαλάσεις την οικογένεια σου και το σπίτι σου...Έτυχε να πάω να απιστήσω αλλά στη διαδρομή μετάνιωσα και γύρισα πίσω» συμπλήρωσε

Δηλώσεις έκανε και ο Αντύπας που είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε κανένα talent show ούτε ως κριτική επιτροπή: «δεν θέλω να χαλάσω τα όνειρα ενός παιδιού».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!