GOSSIP

Και ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος κόλλησε κορωνοϊό

Δείχνει να μην έχει τέλος η λίστα των celebrities που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό σόου J2US, που έχουν κολλήσει κορωνοϊό, καθώς μετά τους Ελένη Δήμου και Εβελίνα Νικόλιζα, που επίσης κόλλησαν κορωνοϊό και ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός και είναι σε καραντίνα.

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η οποία είναι coach του Κύπριου ηθοποιού στο σόου, την περασμένη Παρασκευή είχε χρειαστεί να μεταβεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε  έντονα συμπτώματα κορωνοϊού .

Παράλληλα και η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, νόσησε με Covid 19 και τώρα και ο 34χρονος Κύπριος ηθοποιός, με ένα story αποκάλυψε χθες πως επίσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live! Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο...» έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!