ΖΩΔΙΑ

Ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά 3 τυχερά ζώδια θα περάσουν τέλεια εβδομάδα

Ο Ερμής από αύριο 29/9 θα είναι ανάδρομος και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 18 Οκτωβρίου και θα φέρει διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητα, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις όλων των ζωδίων. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις και για κάποιους αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr, παρά τις... αντιξοότητες που συνήθως προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, τρία είναι τα ζώδια, που αυτές τις ημέρες, όχι μόνο δεν θα βιώσουν αναποδιές, αλλά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους όλη την εβδομάδα.

Δίδυμοι: Ξέσπασμα αγάπης, δημιουργικότητας, ρομαντισμού

Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσετε την ανάγκη για να αγκαλιάσετε το περιπετειώδες κομμάτι του εαυτού σας, Δίδυμοι. Πιστέψτε στον εαυτό και στις δυνατότητές σας. Αφήστε στην άκρη αμφιβολίες. Η περιπέτεια και η ομορφιάς της, άλλωστε, κρύβονται στο αυθόρμητο και όχι στο λογικό. Η δημιουργικότητά σας ανθίζει. Αγκαλιάστε τη, μαζί με τον ρομαντισμό που σας κυκλώνει.

Ζυγός: Αυτοπεποίθηση στα ύψη

Ίσως νιώθετε λιγάκι «φορτωμένες» αυτή την περίοδο, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, αλλά υπάρχουν δεκάδες πράγματα για να ανυπομονείτε. Ευκαιρίες που θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, εσωτερική αναζήτηση και διασκέδαση σας περιμένουν, Ζυγοί, εφ’ όσον οι ίδιοι το επιτρέψετε.

Υδροχόος: Ωριμάζετε σε όλα τα επίπεδα

Το να ωριμάζει κανείς δεν είναι απαραίτητα κάτι δυσάρεστο ή στενάχωρο. Κάντε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν σε δυνατότητες για το μέλλον σας, Υδροχόοι. Ανοίξτε το μυαλό σας στην ελπίδα και το καλύτερο που έρχονται. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τη δύναμη και την ανάγκη σας για συνεχή βελτίωση. Σας αρέσει να εξελίσσεστε και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική γι’ αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!