GOSSIP

Συγκινεί ο Νίκος Βέρτης: «Η ξαδέλφη του πέθανε από κορωνοϊό»

Μια ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο 45χρονος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και σε αυτή αποκάλυψε πως ο ίδιος πενθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου του, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Στο νέο ραδιόφωνο της Αθήνας, το My Radio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης,  με τον γνωστό τραγουδιστή να  αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως έχασε την πρώτη του ξαδέρφη από κορωνοϊό.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει.

Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!