GOSSIP

Η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πως τη δάγκωσε σκύλος [βίντεο]

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, έγινε αρχικά γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως η αγρότισσα που ήταν ένα από τα επίδοξα μοντέλα του GNTM και στην πορεία την είδαμε και σε τηλεοπτικό ριάλιτι και τώρα αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση από ένα σκύλο, ενώ βρίσκονταν στην Σκόπελο.

Όσο συμμετείχε στο GNTM η Μαρία είχε μιλήσει και για το αιμαγγείωμα (μια υποδόρια βλάβη των αγγείων) που έχει στο χέρι της και με μια ανάρτηση που έκανε στα social media, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως ο σκύλος τη δάγκωσε στο χέρι και η ίδια φοβήθηκε πολύ επειδή το δάγκωμα έγινε στο σημείο όπου υπάρχει αυτό το αιμαγγείωμα .


«Με δάγκωσε σκυλί και με δάγκωσε στο δεξί χέρι όπου έχω το αιμαγγείωμα. Δεν πέθανα ευτυχώς, αλλά αυτό το στόρι το κάνω για να πω “ευχαριστώ” στον Αλέξανδρο, ένα παιδί 17 χρονών το οποίο ήταν με την παρέα του στο λιμάνι. Όταν του ζήτησα να με φέρει στο ξενοδοχείο γιατί πραγματικά δεν ήμουν καλά,  δεν μπορούσα να περπατήσω και ταξί δεν έβρισκα, χωρίς να μου κάνει ερωτήσεις, με έφερε στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό το λέω γιατί η νέα γενιά είναι ακόμα άξια, δεν έχει χάσει τις αξίες της όπως πολλοί πιστεύουν», ανέφερε στο instagram.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!